Oktaéder-Gúla

 

Oktaéder-Gúla


Érzelemvilág
Olyan, mint a nyári forró, déli nap, amikor még a levegő is éget. Energiája kimeríthetetlen és szívesen ad belőle minden megkötés nélkül másoknak is. Nem fél a tékozlástól, tudja, hogy az ő igazi nagy adománya: kemény és kitartó akarata. Lelkesedése és a természetéből adódó könnyedség sok sikerhez segíti. A megújuláshoz nincs szüksége másokra. Önmagában is megtalálja azt a felhajtóerőt, amely átsegíti az akadályokon.

Szerelem
Nagyon figyelnie kell rá, kit választ partnerének. Hajlamos ugyanis arra, hogy a szerelem első mámoros perceiben csak a lelkére hallgasson. És később, amikor az esze mást tanácsolna, kemény harcba kerül legyűrnie saját szenvedélyét. Szinte mindenkit meg tud hódítani. Akár ő lehetne a nyilazó Ámor, de éppen jelleme kettősségéből adódóan vigyáznia kell, mert ez a nyíl időnként bumeránggá is válhat. Így hát, mielőtt el kezd nyilazgatni, jó, ha meg tanul pontosan célozni.

Sors
Gyorsaság, impulzivitás, ötletgazdagság és kreativitás jellemzi szerelemben, munkában egyaránt. Életútját legtöbbször sok siker és vastagra tömött pénztárca jellemzi. Mindezt elérni számára nagyon könnyű, szinte hobbiként, élvezetből aratja munkasikereit, és ezért számos irigye van. Élete második fele általában sokkal szerencsésebb és boldogabb. Nyugodtabb és kegyegyensúlyozottabb lesz a 30. éve után. De tévedés ne essék, nem azért, mert elfáradt, hanem mert a tapasztalat bölccsé tette.


Vissza a táblázathoz >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL