Oktatéder-Tetraéder

 

Oktatéder-Tetraéder


Érzelemvilág
Leginkább egy karcsú vitorlához hasonlít, amely remek hátszéllel könnyedén siklik a vízen. Néha úgy látszik, repül, sőt, majdnem felborul, de ragyogóan manőverez. Ezek a tulajdonságok jellemzik érzelmeit is. Látszólag könnyen irányítható, mégis a maga belső, rendíthetetlen alaptulajdonságai irányítják. De ezeket jól tudja titkolni, és kedvességét és kapcsolatteremtési készségét ügyesen a céljai szolgálatába állítani.

Szerelem
Egyedül a szenvedély képes kinyitni. Érdekli minden kapcsolat, ami titokzatosságot kínál, kuriozitást, vagy valamilyen misztikumot. Lelke legmélyén nem bízik mások hűségében. Ezért elébe menve a dolgoknak, hajlamos megszegni a hűség-fogadalmat, amelyet különben sem tesz egykönnyen.

Sors
Életét félben maradt lehetőségek, újrakezdések, nagy lelkesedéssel elkezdett, de azután másik célért abbahagyott tervek jellemzik. A kívülállónak néha úgy tűnik, kapkod, pedig csak arról van szó, hogy nem tudja kihagyni a kínálkozó alkalmakat. Így aztán bármennyire is ügyesen lavíroz az életben, előbb-utóbb nosztalgiája lesz az elveszett szerelem, az elveszett lehetőség a karrier után. Ám még ez sem képes arra, hogy észhez térítse.


Vissza a táblázathoz >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL