Oktaéder-Oktaéder

 

Oktaéder-Oktaéder


Érzelemvilág
Változékony, könnyű, éppen olyan, mint egy nyári szellő, ami felüdülést, felfrissítést hoz a nagy hőségben. Minden percben más. Állandóan új és új dolgok után fut, minden izgatja a fantáziáját, amit még nem ismer. De mindig csak az az egy dolog érdekli, ami abban a pillanatban éppen van. Lebilincselő és vonzó. Imád váratlanul betoppanni egy társaságba, vagy egy másik ember életébe. Számára soha nem partner a fontos igazán, hanem önmaga. Nem kell félteni, ő az, akinek mindig lesznek kapcsolatai. S mert ebben jogosan bízik, könnyű szívvel válik meg a régitől, egy új reményében.

Szerelem
Elkábítja az újdonság varázsa, az új hódítás lehetősége. Mindig úgy gondolja, ez egy röpke, izgalmas kaland lesz, és nem kalkulálja be a partner adottságait, vágyait és céljait. Így aztán sokszor előfordulhat, hogy a víkend-flörtnek induló kapcsolatból nagyobb szenvedély lesz. De csak akkor, ha a másik ügyesen megérzi gyenge pontjait és kihasználja, hogy kevés az ellenálló ereje.

Sors
Akárcsak a szerelmi élete, a sorsa is változó. Hol jó, hol rossz és sok benne a meglepetés. Boldog csak akkor lesz, ha képes szembenézi - bár nehéz és természetének ellentmondó - annak a számtani műveletnek az igazságával, hogy; nulla meg nulla végeredménye is nulla. Bármennyire is összeadás!


Vissza a táblázathoz >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL