Kocka-Kocka

 

Kocka-Kocka


Érzelemvilága
Hasonlatos egy napsugárban fürdő hegyi réthez, amelyen dús fű és színpompás vadvirágok nyílnak. Felette kékes bárányfelhők. Az egész szépséget és nyugalmat áraszt. Első pillanatra. Mert ő az az ember, aki tudja, hogy a dús fű a teheneknek kell, hogy sok tejet adjanak. Hogy aki a bárányfelhőt nézi és ábrándozik, előbb-utóbb éhen hal ... Egyszóval realista, praktikus és határozott, és ebből az alapállásból szemléli a világot és az embereket is. Ám, mindez nem jelenti azt, hogy nincs benne érzés. Van, de döntéseiben nem ezek irányítják sorban, hanem az az ésszerűség, hogy olyan partnert keressen, akivel hosszan tartó véd- és dacszövetséget köthet.

Szerelem
Ö az, aki nem vágyik nagy kalandokra, sőt, ha szembetalálkozik vele, inkább kikerüli. Nem kerget ábrándokat, és nem akarja megélni az egyetlen, mindent elsöprő nagy szerelmet. Elsősorban szerető társat keres, akivel szép, békés, otthont teremthet, és aki jó apja, vagy anyja lesz lehetőleg féltucatnyi gyerekének. Sok gyereket akar, mert ők azok, akiknek át lehet adni mindazt, amit teremtett, anyagiakban és szellemiekben egyaránt.

Sors
Megkap mindent különösebb nehézség nélkül, elsősorban azért, mert soha nincsenek irreális vágyai. Egészen természetesnek tartja, hogy mindenért meg kell dolgoznia, küzdenie. A pénz, az anyagi biztonság igen fontos számára és általában ügyesen osztja, forgatja azt a kicsit, vagy nagyot, ami éppen van. Számára a tavasz a legkedvesebb évszak egész élete során, mert az ilyenkor kezdett vállalkozásai legtöbbször sikerrel, haszonnal végződnek.


Vissza a táblázathoz >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL