Kocka-Tetraéder

 

Kocka-Tetraéder


Érzelemvilág
Hasonlatos egy hullámhoz, amely mélyen a tengerből indul útjára a part felé, hogy megtermékenyítse, megváltoztassa. Lassan fejlődik, de sok benne az erő, a másokat is felemelni tudó képesség. Alapeszméje hajthatatlan, erkölcsi, érzelmi meggyőződéseihez konokul ragaszkodik. Lehetetlen átformálni, vagy gátakat építeni törekvéseinek, mert átszakítja ezeket. Jó gondolkodó, szívesen analizál, és ezzel is önmagát erősíti. Hozzá alkalmazkodni kell, és aki erre képes, annak aranyélete lesz mellette, mert segíti, támogatja, felemeli, akár a széllovasokat a hullám.

Szerelem
A szerelem számára az alkotás egyik lehetősége. Teremteni akar, gazdagítani, formálni. És mert meglehetősen kreatív, ez sikerül is neki. Ám sokszor az a veszély fenyegeti, hogy megteremti ugyan a vágyott szobrot, ideált, de nem tud belé lelket lehelni. Meg kell tanulnia, hogy az ő akaratának is vannak korlátai.

Sors
Lassan fejlődik, lassan halad előre, és nem lehet siettetni. Bízik önmagában, tudja, hogy előbb-utóbb képes lesz kiteljesedni, úrrá lenni minden nehéz helyzeten és elérni célját.


Vissza a táblázathoz >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL