Gúla-Oktatéder

 

Gúla-Oktatéder


Érzelemvilág
Leginkább egy szélviharhoz hasonlít, amely összekuszálja a hajat és az érzelmi szálakat egyaránt. Mindent magával sodor, ami útjába kerül. Felkavar és zavart okoz, és ez jellemzi érzelmeit is. Minden percben más, roppant nehéz vele lépést tartani. Vonzza minden, ami meglepetés, kaland és újszerű, senki elől nem tér ki, aki az útjába akad. Valljuk be: hosszú ti egy kicsit fárasztó lehet mások számára. A szélvihar sohasem tartós, így az ő érzelmei sem azok. Éppen ezek kiszámíthatatlanságát élvezi önmagában, de másokban is. Ha partnere elég színes egyéniség, hosszú távon is megőrizheti érdeklődését.

Szerelem
Könnyen köt kapcsolatot. Van hozzá bája és erotikája is, hogy a szikrából rövid idő alatt lángtengert csináljon. De kevés benne felelősség, és ha vége van a kalandnak — mert számára a legtöbb kapcsolat érdekes közjáték csupán — megpörkölve, kiégetve hagyja ott a másikat. Nem rosszindulatból teszi, nem a pusztítás a célja, csak önnön belső szükségszerűségének engedelmeskedik. Ha rájövünk a titokra, miként lehel megzabolázni, féken tartani, ő maga örül a legjobban! Végre van egy pont, ahová mindig, újra és újra visszatérhet kimerítő felfedező útjairól.

Sors
Egész életében egyetlen csillapíthatatlan vágy vezérli: csábítani! Csalódott, ha ez nem igazán tartós, sikeres. Évekbe kerül, amíg rájön, sikereinek az a záloga, ha meg tanul parancsolni önmagának. Ha néha képes nemet is mondani, bármennyire vonzóbb lenne fejest ugrani egy új lehetőségbe. És mindez csak a szerelmére, a munkájára vonatkozik.


Vissza a táblázathoz >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL