Gúla-Kocka

 

Gúla-Kocka


Érzelemvilág
Leginkább egy éjszakai őrzőtűzhöz hasonlít, amely megvilágítja a sötétséget, megnyugtat. Vezet, és ha kell, melegít. Ám, hogy mások ilyennek lássák, ahhoz nagy lelki erőfeszí¬tésre van szüksége. A külső nyugalom, derű állandó belső párharcot jelent a tűz és a föld elem között. Ő az, akit az esze a földön tart, vágyai viszont az egeket ostromolják. Szerencséjére tud tanulni azokból keserű leckékből is, amelyet az élet produkál, sőt egyre erősebb lesz tőle, és előbb vagy utóbb eléri a belső egyensúlyt.

Szerelem
Mély érzésű, bár látszólag hidegnek, fegyelmezettnek tűnik. Szenvedélye olyan, mint a hamu alatt izzó parázs. Ha ezt lángra tudjuk lobbantani, tüzes szerető lesz. Hűséges és türelmes. Képes rá, hogy fékezze a féltékenysé¬get. Ha kimerült, fáradt a kapcsolat, végtelen tü¬relemmel kivárja az újabb fellendülést. Megsérteni, megalázni nem szabad, mert soha el nem felejti.

Sors
Őrizd meg magadban az izzást, mert ez az életerőd. A nagy szenvedélyek idején is fékezned kell önmagad, nehogy idő előtt kiégj. Ösztöneid jók, gondolkodásod logikus, ha ezekre hallgatsz, a legnagyobb szédületből is gyorsan észhez térhetsz. Ez a győzelmi kártyád.


Vissza a táblázathoz >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL