Gúla-Gúla

 

Gúla-Gúla


Érzelemvilág
Állandóan lobogó, hatalmas tűzhöz hasonlít. Egy folyton égő fáklyához. amely messzire világít. Sok szép, meleg érzés, de sok nagy indulat is fűti. Intenzív, változékony érzelmi életet él, de ez rengeteg energiájába kerül. Ez a fajta ember az, akit gyakran — és legtöbbször hiába — figyelmeztetnek: vigyázz, két végéről ne égesd a gyertyát! Tüze és lobogása természetesen vonzza a többieket, még azokat is, akik sokszor csak lopni akarnak egy kis meleget az övéből. De vigyázat, ez a tűz nemcsak melegíteni tud, hanem égetni is. Különösen akkor, ha úgy érzi, kijátsszák, kihasználják. A lángoló szenvedélyből könnyen támad lángoló gyűlölet, ami pusztítani képes.

Szerelem
Mi sem természetesebb, hogy könnyedén lángra lobban és ilyenkor semmi más nem fontos. Mindent akar, azonnal és teljes odaadással! Totális szerelmet ad, de ugyanezt követeli meg önmagának is. Szerelmét folyamatosan táplálni kell, ha partnere hosszú távra gondolkodik vele kapcsolatban. Újra és újra szereti bizonyítani kedvesének, hogy ő a kiválasztott. Ha azonban látja, hogy partnere szenvedélye elmúlt, a hamuból is képes újra lángot lobbantani.

Sors
Hegycsúcs és szakadék. Vagy másképpen: sok lelkesedés és ragyogás, de sok próba is. Életútját végletek jellemzik. A legnagyobb krízisekből is kigyógyul. Legtöbbször úgy, hogy figyelembe veszi a praktikus népi tanácsot: kutyaharapást szőrével. Egy újabb szerelemmel felejti el a csalódást. Nagy életerő és lendület jellemzi és elsősorban ennek köszönhető, hogy a legmélyebb szakadékból is főnixként szárnyal ismét felfelé.


Vissza a táblázathoz >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL