HOROSZKÓP

Milyen szerelmet rejt horoszkópod 7. háza?

Szerző:
Szabó Anna
A párválasztás szempontjából igen fontos a horoszkóp hetedik háza, amely éppen a közeli kapcsolatokkal, a különféle írott és íratlan megállapodásokkal függ össze. Így aztán elsődleges jelentősége van annak, hogy a 12 asztrológiai jel közül, melyik uralja horoszkópod hetedik házát.

 

Az alábbi táblázat segítségével te magad is megállapíthatod, hogy melyik jegy uralja horoszkópod hetedik házát. Az első oszlopban a születési órát találod – ezt igyekezz a lehető legnagyobb pontossággal figyelembe venni. Csillagjegyedet a táblázat felső sorában kell kikeresned, majd a bal oldali oszlopban a születési időpontot. Ha az a nyári időszámítás periódusára esik, akkor vonj le belőle egy órát. A megfelelő sor, illetve oszlop találkozásánál lévő négyzetben szereplő jegy uralja a legnagyobb valószínűséggel horoszkópod hetedik házát.

Miután megtaláltad meghatározó jegyedet, válaszd ki, és olvasd el a hozzá tartozó részletesebb leírást.

  

  

  

  

 

 

Bogdán Tibor
Szexhoroszkóp
varázslat, boldogság, szerelem - álmaid valóra válnak
(Duna Könyvkiadó)


Kivel lesznek a legédesebbek pásztoróráink, és kit tartsunk távol hálószobánktól? Csapodár-e avagy hűséges lesz a partnerünk, gyengéden ölel vagy gyors lerohanással kerít hatalmába? És hogyan viseli el, ha netán mi lépnénk félre? Milyen a szexuális stílusa? Hamar ráun-e bájainkra, vagy maradandóbb értékeinkért (is) szeret? Az ókori egyiptomi bölcs, Hermész Triszmegisztosz óta tudjuk, hogy "amint fenn, úgy lenn"; azaz az égben és a földön egyformán történnek a dolgok. Azt hinni, hogy a csillagok közömbösen néznek le ránk, ugyanakkora tévedés lenne, mint azt állítani, hogy jéghidegek. Kerüljünk csak közelebb hozzájuk, majd meglátjuk...

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL