Szabó Anna
      
Hozzávalók:4 csésze megpirított puffasztott rizs
1 1/3 csésze színes csokoládédrazsé
4 csésze apró mályvacukor
½ csésze krémes mogyoróvaj
¼ csésze vaj vagy margarin
¼ teáskanál só
1. Vékonyan kikent tepsiben keverjük össze a rizst és a csokoládédrazsét. Vastag falú lábosban, kis láng fölött melegítsük a mályvacukrot, a mogyoróvajat és a sót, míg sima lesz; közben időnként keverjük meg.
2. Öntsük a rizses keverékre, és rázzuk össze. Bevajazott ujjakkal óvatosan formáljunk belőle 3-4 cm-es golyókat, majd tegyük zsírpapírra és hagyjuk hűlni, amíg megkeményednek. Jól záródó edényben tároljuk.
OLVASS TOVÁBB!
   Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
   4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK