Szabó Anna
      
Hozzávalók:3 tojásfehérje
Egy csipetnyi só
¾ csésze cukor
½ csésze minőségi holland kakaópor
1/3 csésze finomra aprított dió
1. Melegítsük elő a sütőt 180 ºC-ra. Tegyük a tojásfehérjét és a sót nagy keverőtálba. Gépi vagy kézi habverővel verjük lágy habbá, majd fokozatosan adjuk hozzá a cukrot, és verjük kemény habbá.
2. Szitáljuk rá a kakaóport, majd a dióval együtt óvatosan keverjük bele. Kb. 2-3 cm-es kupacokat kanalazzunk egymástól 2-3 cm távolságra sütőpapírral kibélelt tepsikbe.
3. Süssük 20 percig, vagy amíg kiszáradnak. Hagyjuk a habcsókokat teljesen kihűlni, mielőtt kivennénk a tepsiből. Jól záródó edényben tároljuk.
OLVASS TOVÁBB!
   Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
   4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK