Szabó Anna
Hozzávalók:2 db érett mangó
2 db vérnarancs
1 evőkanál folyékony méz
2 tojássárgája
1 evőkanál cukor
1 db citrom
1 evőkanál citruslé
1. Hámozd meg a mangókat, majd a magjáról hámozd le a gyümölcs húsát is.
2. A gyümölcshúsának egyik felét pépesítsd gépben, a másik felét vágd fel apró szeletekre.
3. A vérnarancsból préseld ki a levét, és ad az előbbi keverékhez.
4. A cukrot a tojássárgájával keverd jól el. Majd a vérnarancsos-mangós keveréket tedd fel gőzre főni, és folyamatos kevergetés mellett add hozzá a cukros tojássárgáját.
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK