GASZTRO

Mangó-vérnarancs kása

Szerző:
Szabó Anna

 

Hozzávalók:

2 db érett mangó
2 db vérnarancs
1 evőkanál folyékony méz
2 tojássárgája
1 evőkanál cukor
1 db citrom
1 evőkanál citruslé

 

Elkészítése:

1. Hámozd meg a mangókat, majd a magjáról hámozd le a gyümölcs húsát is.

2. A gyümölcshúsának egyik felét pépesítsd gépben, a másik felét vágd fel apró szeletekre.

3. A vérnarancsból préseld ki a levét, és ad az előbbi keverékhez.

4. A cukrot a tojássárgájával keverd jól el. Majd a vérnarancsos-mangós keveréket tedd fel gőzre főni, és folyamatos kevergetés mellett add hozzá a cukros tojássárgáját.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL