Személyre szóló számmisztika vagy asztrológia elemzés

 


Játssz velünk, mert most Feketéné Zsókától megnyerheted a 4 darab személyre szóló asztrológia vagy számmisztika elemzés egyikét!

Tovább a kérdőívhez >>
 

Fekete Gyuláné vagyok, ismerőseim, vendégeim Zsókának szólítanak. Asztrológiai napjegyem: Mérleg. DÉVA- Ezoterikus Főiskolán tanultam Budapesten. Az ezotériával régóta kapcsolatban állok, de életem egy fordulópontja után 2005 óta személyiség, sorselemző, tanácsadóként dolgozom.

 

A rendelkezésemre álló eszközökkel (asztrológia, számmisztika, aztro-tarot) igyekszem a hozzám fordulóknak segítséget nyújtani, kiutat találni egy-egy nehéz élethelyzetből. Az asztrológia, számmisztika, által jobban megismerhetjük Önmagunkat és életfeladatainkat, és a még mélyben lapuló adottságaink felszínre hozásával és tudatosításával könnyedebben haladhatunk előre életünk útján.

 

Hiszem, hogy minden ember elsődleges feladata, hogy ÖNMAGÁT megismerje, lehetőségeit, tehetségét felfedezze. Ehhez kívánok nagyon sok sikert mindenkinek, aki ezen - az egyáltalán nem könnyű - felfedezőúton elindul, és kívánok hozzá kitartást, hogy soha ne adja fel életünk legfontosabb feladatát – az ÖNISMERETET

Üdvözlettel
Feketéné Zsóka
Elérhetőségeim:
Telefon: 06:30 2148454
06:209,752-493

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL