Halak

 

Halak

„A bőség éve”

Karrier

Idén komoly sikereket könyvelhetsz el, nagy szakmai elismerésben lesz részed. Végre érzed, hogy megbecsülnek és jobbnál jobb ajánlatok találnak meg. Egy régóta várt előléptetés, egy álom munka, és ezzel együtt busás jövedelem vár rád. Megérdemled az élet ajándékait, sok munka van e mögött. Vigyázz azonban az irigyekkel, ők csak a sikert látják, és lehet, hogy rosszindulatúan fognak viszonyulni hozzád. Légy körültekintő, nehogy ártsanak neked. A legjobb, ha visszafogott maradsz, és nem bízod el magad. Akkor mindenki látni fogja, hogy nem egy karrierista nő vagy, akinek csak a pénz és a siker számít, hanem valóban tehetséges vagy, és komoly szakmai múlt áll mögötted. Végül belátják ők is, hogy tényleg megérdemled a sikert.

Szerelem

A párkapcsolatukban is nagy, sőt sorsszerű változásokra számíthatsz, de itt is meg kell dolgoznod a boldogságért. Ha párkapcsolatban élsz, akkor szervezz minél több közös programot, tölts minél több időt a pároddal, hogy szorosabbá váljon a köztetek lévő kötelék. Az itt szerzett közös élmények erősítik a kapcsolatukat, enélkül könnyen beférkőzhet valaki közétek. Ha egyedülálló vagy, akkor jól nyisd ki a szemed, mert lesz bőven jelentkező, olyan is, akit érdemes lesz komolyan venned.

Egészég

Év elején az egészséged legyen a legfontosabb! Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy megőrizd az egészségedet. Az egészségtől függ minden, a hangulatod, a teljesítményed stb. Vedd komolyan! Öltözz melegen, igyál forró teát, menj el szaunázni, egyszóval, melegítsd magad kívülről, belülről.

Vissza a csillagjegyekhez>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL