Vízöntő

 

Vízöntő

„Pénzáradat”

Karrier

A befektetett energia idén végre megtérül. A 2010-es év rendkívüli anyagi bőséget fog hozni a Vízöntők számára. Az előző évek nehézségei után most kicsit fellélegezhetsz, vége a spórolós időszaknak. Olyan lehetőség, állás, vagy befektetés talál meg, ami hihetetlen nagy nyereséget fog hozni. Még az is lehet, hogy nyersz valamilyen szerencsejátékon. A váratlan bevételt azonban becsüld meg, és ne kezd rögtön szórni a pénzt. Jól tennéd, ha a pluszbevételből félretennél, hiszen bármikor adódhat váratlan kiadás, amikor jó, ha van hová nyúlni.

Szerelem

Év elején egy kis feszültség várható a magánéletedben. Lehet, hogy a párod kissé ingerültebb lesz a kelleténél. Ezt úgy tudod a legjobban lekezelni, ha nem veszed át a másik idegességét. Ne vedd személyes sértésnek, ha a szokásosnál elutasítóbb, vagy kedvetlenebb, inkább próbálj megértően közeledni felé. Ha megsértődsz, akkor csak mélyül a szakadék közöttetek, ha azonban azt látja, hogy a nehéz időkben is kitartasz mellette, akkor jobban fog kötődni, és a végén minden jóra fordul.

Egészség

Jót tenne rögtön év elején egy immunerősítő kúra, hogy felvértezd magad a vírusok és kórokozókkal szemben. Szedjél multivitamint, egyél több hagymát és fokhagymát, és igyál minél több gyógyteát. Ha így teszel, akkor biztos lehetsz, hogy nem fog ledönteni egy betegség sem.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL