Bak

 

Bak

„Külföldi románc”

Karrier

Idén a tanuláson és a továbbképzésen lesz a hangsúly. Nagy valószínűséggel, lehetőséged nyílik céges keretek között valamilyen tanfolyam elvégzésére, ami szakmailag sokat fog számítani. Ha szerencséd van, akkor az oktatás egy filléredbe sem fog kerülni, a munkahelyed fog támogatni. Ha azonban nem pottyan a lehetőség az öledbe, akkor is érdemes utánajárni, hogy milyen lehetőségek vannak. Iratkozz be saját elhatározásból egy olyan tanfolyamra, ami a szakmai előmeneteledhez szükséges. Ne feledd: a tanulás a legjobb befektetés. Legalább tréningezd magad, hogy formában maradj.

Szerelem

Egy céges kiküldetés, vagy valamilyen külföldi utazás egy izgalmas találkozást is hozhat. Ha családos vagy, akkor előfordulhat, hogy belemész a kalandba, de jobban teszed, ha ellenállsz a kísértésnek, mert a megbánás hosszabb lesz az élvezetnél. Ha azonban egyedülálló vagy, akkor élvezz ki minden pillanatot, és töltődj fel a romantikus érzelmekkel. Vigyázz azonban, hogy ne akarj többet annál, ami van. Ez csak egy kaland, annak viszont nem akármilyen!

Egészség

Ahhoz, hogy mindenhol rendesen helyt tudj állni, rendszeresen ki kell pihenned magad. A tanulás és a munka együtt igen megterhelő lehet, ezért mindenképp szánj időt a pihenésre.
Máskülönben ne lepődj meg, ha egy betegség kényszerít majd arra, hogy ágyban maradj.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL