Nyilas

 

Nyilas

„Egy kihagyhatatlan ajánlat”

Karrier

2010-ben a Nyilasok ölébe olyan lehetőség pottyan, amelyet nem lehet kihagyni. Előfordulhat, hogy egy korábbi álláslehetőség vagy feladat ismét előtérbe kerül. Úgy tűnik, van még ebben potencia. Érdemes komolyan megfontolni az ajánlatot. Ha nem tudsz dönteni, esetleg nem vagy biztos abban, hogy helyesen látod a helyzetet, akkor idősebb kollégától vagy régi főnöktől kérj tanácsot! Az öregek többet tapasztaltak, és már elég higgadtak ahhoz, hogy ne csak egy szeletét, hanem az egészet átlássák.

Szerelem

Idén végre megfoganhat a „trónörökös” azoknál a pároknál is, akik régóta tervezik a család bővülését. Sőt! Még az sincs kizárva, hogy ikrek lesznek a babák. Ha azonban nem szeretnél gyereket, vagy nincsen tartós párkapcsolatod, akkor most különösen figyelj a védekezésre. Ne kelljen később nehéz döntést hozni.

Egészség

A mindig egészséges Nyilasnak idén sem kell különösebb betegségtől tartania. Egy dologra azonban oda kell figyelni, ez pedig a közlekedés. Az utakon legyél mindig előzékeny. Hagyd az erőszakos, sietős közlekedőket, hogy rohanjanak a vesztükbe, de te ne tedd ugyanezt!

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL