Skorpió

 

Skorpió

„A szerencse éve”

Karrier

Ez az év a kreativitás jegyében telik majd, sok-sok örömteli feladat vár a munkádban. Most végre beindul a szekér, ami anyagi fellendülést is hoz. Ha szeretnél végig a „top”-on maradni, akkor szükséged lesz egy kis gyermeki naivitásra. Állj minden feladathoz úgy, nézz minden helyzetet úgy, mintha most látnád először. Ez a kreativitás alapja, így lehetsz valóban eredeti. És még egy megszívlelendő tanács: ne vedd véresen komolyan a problémákat, hiszen azok mindig voltak, vannak és lesznek, és mindig ott van a megoldás is.

Szerelem

A magánéletedben is szerencsés dolgok történnek. Valami régi álmod valóra válik. Lehet ez egy eljegyzés, egy összeköltözés, vagy akár egy gyermekáldás. Egyszóval idén minden Skorpióra boldogság vár. Aki magányos volt, megtalálja szívszerelmét, a párkapcsolatban élők pedig közelebb kerülnek egymáshoz. Ők is megbizonyosodnak arról, hogy jól választottak.

Egészség

Minél több örömforrást találsz az életben, annál több energiád lesz. Mivel idén jól mennek a dolgaid, kicsit több időd és energiád lesz magaddal foglalkozni. Végre lesz alkalmad masszázsra járni, szaunázni, vagy mozogni, ami jót fog tenni az általános egészségi állapotodnak.

Vissza a csillagjegyekhez>>>

 


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL