Mérleg

 

Mérleg

„Meglepő fordulatok”

Karrier

Ez az év kicsit becsapós lehet karrier tekintetében. Előfordulhat, hogy valaki ígér valamit, amire több hónapig is vársz, és nagyon számítasz, majd végül nem történik semmi. Vagy nagy lelkesedéssel elindul egy tervezés, aztán leáll az ügy. Ne légy ezek miatt bosszús, magadnak ártasz csak azzal, ha mindent csalódásként élsz meg. Fogadd el, hogy az idő és a körülmények néha máshogy alakulnak. Ha képes vagy erre, és rugalmasan állsz minden lehetőséghez, akkor később folytatódhat akár az is, ami megtorpant.

Szerelem

A párkapcsolatban élőkre feszültséggel teli időszak köszönt. Nem ártana egy békítő beszélgetést kezdeményezni. A konfliktuskerülés most nem jó elhárító taktika, a dolgok nem fognak maguktól megoldódni. Vállald fel önmagad, tisztázzátok a problémákat és kezdjétek tiszta lappal az újévet. Ha egyedülálló vagy, akkor ebben az esztendőben nagy esélyed van egy komoly kapcsolat kialakítására.

Egészég

Az idei esztendőben sokkal fittebb és energikusabb leszel, mint a korábbi években, de azért nem árt odafigyelned az egészségedre. A vízháztartásra érdemes jobban ügyelned, gondoskodj mindig elegendő folyadék bevitelről. Ne csak akkor igyál, ha már szomjas vagy, hanem folyamatosan.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL