Szűz

 

Szűz

„A nagy találkozás”

Karrier

Vedd számba az elért eredményeidet és legyél büszke arra, amit elértél. Ne várd kívülről az elismerést, ha belül állandóan elégedetlen vagy. Hajlamos vagy a túlzott agyalásra, ehelyett inkább koncentrálj a gyakorlati ügyekre. A munkahelyeden a félelmeid és a kishitűséged miatt valószínűleg összeesküvés-elméleteket gyártasz, holott nincs semmi baj. Aki tisztességesen végzi a munkáját, annak nincs mitől félnie. Vedd észre azt is, hogy mennyi segítőkész ember is van körülötted, ne csak a rosszra koncentrálj! Bátran vedd igénybe a segítségüket, ha szükséged van rá.

Szerelem

Idén a legfontosabb terület a párkapcsolat lesz. Ha van párod, akkor komolyabbá válhat a kapcsolat. Nincs kizárva az esküvő vagy az eljegyzés sem. Amennyiben nincs még párod, akkor egy nagy találkozás vár rád. Szerelem lesz belőle, ha sikerül félre tenned a kritikus énedet, és a kishitűségedet. Ne légy szégyenlős, add önmagad! Engedd kibontakozni ezt a nagyszerű lehetőséget, nem gyakran adódik ilyen lehetőség az emberek életében.

Egészség

Jó egészségre számíthatsz egész évben, ha egészséges életmódot folytatsz. Ez egy Szűztől nem is olyan nagy kérés, hiszen ő a legegészségtudatosabb jegy mind közül. Ha továbbra is kitartasz az elveid mellett, akkor semmilyen betegségtől nem kell tartanod.

Vissza a csillagjegyekhez>>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL