Oroszlán

 

Oroszlán

„Nagy lehetőségek”

Karrier

2010 egyrészt próbára fogja tenni az Oroszlán szülötteket, másrészt igen ígéretesnek tűnik. Az év eleje pénzügyi téren okozhat nehéz helyzetet, ezért rendkívül fontos, hogy képezz valamennyi tartalékot, és felelősséggel költekezz. Ne vállalj be olyasmit, amit csak hitelből tudsz finanszírozni, vagyis kerüld a rongyrázást. Az év második felében aztán váratlanul olyan lehetőség pottyan az öledbe, hogy eláll a szavad. Olyan érzésed lesz, hogy megfogtad az Isten lábát. Valóban remek helyzetbe kerülhetsz - mind szakmailag, mind anyagilag,- minden a kezedre játszik. Érdemes megragadni az adódó lehetőségeket, de ne bízd el magad.

Szerelem

Vigyázz a türelmetlenséggel és ingerlékenységgel, mert ez a viselkedés, szakításhoz vezethet. A sértettséged és a büszkeséged pedig csak olaj a tűzre, és végleg elveszítheted szíved szerelmét. Amennyiben ezt nem szeretnéd, uralkodj magadon, még akkor is, ha meggyőződésed, hogy neked van igazad. Néha neked is engedned kell. Légy békülékenyebb, odafigyelőbb és türelmesebb.

Egészség

Légy figyelmes az utakon és közlekedj óvatosan, ugyanis balesetet okozhatsz, ha nem vezetsz elég felelősségteljesen. Ne légy könnyelmű, mert korházba is kerülhetsz, és akkor lőttek az álom karriernek.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL