Rák

 

Rák

„Átrendeződés”

Karrier

A munkádban új feladatok várhatód. Új vezetés, új kollégák jöhetnek. Emellett adódhat még néhány váratlan helyzet. Elsőre lehetetlennek tűnhet, de idővel megmutatkozik a megoldás. Épp ezért nem szabad kapkodni. Koncentrálj kellőképpen a munkádra, akkor nem fogsz hibázni. Óvakodj attól, hogy ebben a túlfeszített helyzetben ellenkezz a főnökkel. Nem biztos, hogy anyagilag úgy alakul minden, ahogy szeretnéd, így valószínűleg le kell mondanod egy álmodról. Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér, és ne halmozz fel adósságokat hitelek felvételével.

Szerelem

A magánéletedben is nagy horderejű változásra számíthatsz. Lehet, hogy összeköltözöl valakivel, vagy épp ellenkezőleg, elköltözöl valakitől. Születhet új családtag is, de előfordulhat, hogy egy idős rokonnak lesz segítségre szüksége. A családi problémák miatt nem valószínű, hogy nyitott leszel új kapcsolatra, de ettől függetlenül a sors megszervezhet számodra egy meglepetés randit. Vigyázz, hogy a folyamatos problémázásoddal ne riaszd el őt magad mellől.

Egészség

Létfontosságú, hogy aludj eleget, és hétvégén pihenj minél többet! Enélkül lerobbanhatsz. A kapkodás és az idegeskedés veszélyt rejt. Egy jó szauna vagy welness program segít kikapcsolni. Szánj időt a feltöltődésre, hogy újult erővel tudj helyt állni a munkahelyeden és otthon is.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL