Ikrek

 

Ikrek

„Visszaköszön a múlt”

Karrier

Most sokat tehetsz a karrieredért. A 2010-es esztendőben rengeteg lehetőség fog adódni a munkádban, hogy megmutasd, mire vagy képes. Régi emberek és lehetőségek térhetnek vissza, amit nem érdemes figyelmen kívül hagyni. Vedd fel újra a fonalat! Attól, hogy valaki vagy valami korábban már jelen volt az életedben, nem jelenti azt, hogy most nincs újra helye a sorsodban. Kár lenne kihagyni egy ilyen remek kihívást. A múlttal való találkozás érdekes megújulást hozhat.

Szerelem

A szerelemben sem menekülhetsz a múltad elől. Valaki a múltadból felbukkan, ami nem biztos, hogy kellemes meglepetés lesz számodra. Lehet, hogy fájni fog a szembesülés, de el kell végleg varrni a szálakat. Idén az a fő feladatod, hogy a félbehagyott, le nem zárt ügyeket rendbe tedd. Egyértelmű válaszokra és döntésekre lesz szükség, ha nem így teszel, akkor sok galibára számíthatsz.

Egészség

Egy a múltban félvállról vett tünet idén erőteljesen visszatér. Lehet egy ez egy nem megfelelően kikezelt betegség, egy krónikus tünet, aminek a végére kell járni, különben komolyabb baj lehet belőle. A legcélszerűbb, ha megelőzöd a bajt, és önszántadból jelentkezel be a háziorvoshoz egy kivizsgálásra. Most véglegesen megszabadulhatsz a kellemetlen kórtól.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL