Bika

 

Bika

„A helyére kerülnek a dolgok”

Karrier

A 2010-es év egy kiegyensúlyozottan sikeres év lehet a Bikák számára. Megtalálod a helyed a világban, és olyan munkát végzel, ami szíved vágya, ráadásul még anyagilag sem fogsz rosszul járni. Igazán szerencsésnek mondhatod magad. Nem szabad azonban abba a hibába esned, hogy a nagy álmodozás közben elszalasztod az adódó esélyt. Legyél nyitott és éber. Ebben az évben olyan nagyszerű dolgok jöhetnek össze, amelyek korábban csak a legmerészebb álmaidban bukkantak fel. Ha most odateszi az élet, ragadd meg. Ne tétovázz, mert akkor lecsúszhatsz a sikerről.

Szerelem

Idén letisztulnak a dolgok, és minden a helyére kerül. Ez nem biztos, hogy kellemes tapasztalat lesz, mert azoknak a kapcsolatoknak vége szakad, amelyek hamisak, vagy nem őszinték. Az is előfordulhat, hogy egyik napról a másikra rájössz, az egyik volt párod az igazi, szóval idén meghökkentő és kusza események várhatók. Az eredmény azonban mindenképp az, hogy a végén igazi párod mellett kötsz ki, akármilyen ingoványos úton is jutsz el hozzá.

Egészség

Figyelj oda az egészségedre, mert ha nem vigyázol, hosszabb betegségekre számíthatsz. Ne vedd félvállról a kisebb tüneteket, ezek ugyanis jelek. A tudatalatti így üzen a tudatos résznek, hogy valami nincs rendben. A rendszeres mozgás és a friss levegő a Bikának is jót tenne, bár kissé nehezen veszi rá magát a testmozgásra. Talán a legjobb megoldás, ha beszerzel otthonra egy szobabiciklit, vagy lépcsőző gépet, amin bármikor edzhetsz, mert kéznél van.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL