Kos

 

Kos

„Szakmai sikerek”

Karrier

Idén jól teszed, ha bölcsen osztod be az energiáidat, mivel rengeteg tennivalód lesz. Nagy lehetőségek adódhatnak, szakmai előrelépés, magasabb beosztás vagy egy álom munka vár rád. A sikerhez azonban maximális teljesítményt kell nyújtanod, ami nagyon kimeríthet, ha nem figyelsz oda a megfelelő kikapcsolódásra és feltöltődésre. Már önmagában az új helyzettel való megbirkózás is stressz helyzet, pláne az elvárásoknak való megfelelés. A legfontosabb, hogy ne félj a kudarctól, mert azzal mindent elronthatsz.

Szerelem

Izgalmas kalandokban lesz részed, de készülj fel arra, hogy ennek hatására az, aki igazán fontos a számodra, eltűnhet egy időre az életedből. Nagy valószínűséggel nem végleg, de a veszteséget meg kell élned. Jobban jársz, ha nem akadsz ki túlságosan emiatt, és nem akarod őt erőszakkal visszatartani. Ha képes vagy elengedni őt, akkor nagyobb az esélye annak, hogy visszakapd.

Egészség

Stresszes éved lesz, ami miatt időnként kissé ingerlékennyé válhatsz. Jobban teszed, ha nem a környezeteden vezeted le a feszültségedet, mert azzal csak magadra haragíthatod a barátaidat, családtagjaidat. Fontos, hogy időt és alkalmat találj a rendszeres sportolásra, ahol kiengedheted a gőzt, és újult erővel dolgozhatsz terveid megvalósításán.

Vissza a csillagjegyekhez>>>

 


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL