2018. április 24. - György
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 24. - György
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Készíts magadnak egy szerencse jantrát

Füzesi Viki

A jantrák Indiából származó misztikus talizmánok, melyek a mandalákhoz hasonlóan a tökéletesség szimbólumai. Olyan számsorozatokból állnak, melyek különleges energiával bírnak, így viselőjének szerencsét hoznak. Próbáld ki te is.

 

Indiában jantráknak különleges erőt tulajdonítanak, és mind a mai napig szerencsét hozó talizmánként viselik azokat. Az ábrákban minden egyes számnak gondos kitüntetéssel, a számmisztika szabályai szerint jelölték ki a helyét, hogy maximális energiával lássák el viselőjét. Mindegyik szerencsét hozó jantrában a számkombinációkat úgy alakították ki, hogy a számjegyeit összeadva vízszintesen, függőlegesen és átlósan is ugyanazt az összeget adják ki. Ennek köszönhetően egy olyan energia keletkezik, ami egymást erősítő elemekből áll. A jantrák mágikus számsorai olyanok, mintha egy kis varázseszközt hordanál magadnál.

Úgy is hatásos a jantra talizmán, ha számsorozatokat csak egyszerűen felírod egy kis papír cetlire, és magadnál hordod egy szütyőben, vagy a zsebedben, de ha van rá módod, akár ezüst medálba is gravírozhatod, melyet nyakláncként viselsz.

Szerelmet hozó jantra

A Vénusz jantra nagy népszerűségnek örvend, mivel vonzóbbá teszi viselőjét a másik nem képviselői számára. Ha ezt a jantrát viseled, vagy magadnál hordod, erősebb lesz a kisugárzásod, és nő a vonzerőd. A Vénusz jantra segít abban is, hogy megtaláld a hozzád illő partnert, és megtapasztald a beteljesült szerelem érzését. Ehhez azonban neked is nyitottnak kell lenned, észre kell venned a kínálkozó lehetőségeket. A jantra nem tud helyetted cselekedni. A Vénusz jantra nem csak a szerelemben segít, mindenféle társas kapcsolatban a hasznodra lehet. Ha a munkahelyeden túl sok a konfliktusod a munkatársaiddal, akkor tedd az íróasztalod egyik fiókjába a Vénusz jantra ábrát, és figyeld türelmesen a hatását. Ez a jantra pozitív energiákat sugároz, és meglátod, mindenki egyre kedvesebben fog viszonyulni hozzád. Rövid időn belül békítő energiák fogják átjárni az irodát.

22

47

16

41

10

35

4

5

23

48

17

42

11

29

30

6

24

49

18

36

12

13

31

7

25

43

19

37

38

14

32

1

26

44

20

21

39

8

33

2

27

45

46

15

40

9

34

3

28


Üzleti sikereket elősegítő jantra

Ezt a jantrát akkor érdemes alkalmazni, ha élénkebb üzleti tevékenységre vagy munkahelyi előléptetésre vágysz. Ha úgy érzed, megakadt a vállalkozásod, és nem hoz annyi profitot amennyit szeretnél, készítsd el ezt a jantrát. Tartsd magadnál, mondjuk a pénztárcádban, és meglátod hamarosan több üzleti partner fog megkeresni, mint azelőtt. A siker azonban nem jön magától, neked kell megdolgoznod érte. A jantra pozitív energiákat sugároz, és abban segít, hogy jobban meglásd a kínálkozó lehetőségeket. Ha nem saját vállalkozásod van, hanem munkahelyen dolgozol, akkor szintén mindent meg kell neked is tenned a sikerért. Ha a munkádat maximális odaadással végzed, akkor biztos lehetsz, hogy főnökeid előbb-utóbb észreveszik tehetséged, és hamarosan egy magasabb pozícióba kerülhetsz. A sikert elősegítő jantrát érdemes a munkahelyeden tartanod, mondjuk a dolgozóasztalod egyik fiókjában.

1

14

11

8

12

7

2

13

6

9

16

3

15

4

5

10

Jantra a munkát keresők számára

Ha jelenleg nincs munkád, vagy új állást keresel, rajzold fel ezt a jantrát, és egészen addig hordd magadnál, amíg nem sikerül munkát találnod. Valószínűleg életed nem legboldogabb periódusát éled most, de mindenki életében vannak hullámvölgyek. Gondold végig, milyen okok vezethettek odáig, hogy elveszítsd az állásod. Az új tapasztalatokkal, meg a szerencsehozó jantrával a zsebedben indulj útra, és keress új lehetőségeket. Ahogy az álláshirdetéseket böngészed, próbálj a megérzéseidre hagyatkozni, és küldd el oda is az önéletrajzodat, ahová esetleg a szakmai tapasztalatod alapján nem felelnél meg, de valami miatt vonz az a bizonyos állás. Légy nyitott és intuitív. A szerencse jantra pedig minden interjún legyen a zsebedben, hogy szerencsét hozhasson, és hozzásegítsen ahhoz, hogy te legyél majd az, akire a cégvezetők választása esik.

9

16

5

4

7

2

11

14

12

13

8

1

6

3

10

15

Hírnevet hozó jantra

Több elismerésre vágysz? Netán úgy érzed, a képességeidet nem értékeli a környezeted kellőképp, vagy örülnél, ha végre felfigyelnének rád? Ha szeretnél ismertséget szerezni magadnak, vagy nagyobb népszerűségre vágysz, rajzolj magadnak egy hírnevet hozó mágikus jantrát, és hord mindig magadnál. Ezt a jantrát általánosan akkor érdemes alkalmaznod, ha kitüntetett figyelmet szeretnél szerezni magadnak egy adott közösségben, vagy ha híres akarsz lenni. Egyet azonban tudnod kell: a hírnév nagy felelősséggel jár. Ha csak az egódat akarod növelni a másoktól származó elismerés által, akkor hamar visszájára fordulhatnak a dolgok, hírneved nem lesz hosszú életű. Az emberek olyanokra néznek fel, akik valamit letesznek az asztalra, vagy tehetségük kimagasló. Gondold át jól, mielőtt ezt a jantrát elkészíted magadnak, milyen célból vágysz a népszerűségre és a hírnévre. Minden hónap első vasárnapján lehet felrajzolni ezt az ábrát, hogy a leghatékonyabb legyen.

8

4

7

1

6

2

7

5

3

9

2

6

3

5

4

8

Gazdagságot hozó jantra

Ha szeretnél meggazdagodni, vagy ha anyagi javakra vágysz, ezt a jantrát érdemes alkalmaznod. Mindenki szeretne jómódban élni, ez természetes, de az örök elégedetlenség nem jó ösztönző erő. Mielőtt ezt a jantrát megrajzolod magadnak, gondold végig, mi az amit eddig elértél, aminek már tudsz örülni, és határozd meg pontosan, miért vágysz magasabb életszínvonalra, vagy még több anyagi javakra. Ha konkrét vágyad van, például egy otthont, egy autót esetlege egy utazást szeretnél, akkor minden egyes alkalommal, amikor ránézel a jantrádra, gondolj arra, amit el szeretnél érni. Itt is érvényes az a szabály, hogy nyitottság kell a sikerhez. Vedd észre a lehetőségeket és fogd meg a munka végét. Ez a jantra nem azt ígéri, hogy a sült galamb fog berepülni a szádba. A gazdagsághoz vezető utat fogja megmutatni.

A gazdagságot hozó jantrát csütörtöki napon rajzold fel, akkor lesz a leghatásosabb. Minden reggel, közvetlenül felkelés után nézegesd, aztán napközben és lefekvés előtt is vedd elő még egyszer.

2

9

2

7

6

3

6

5

8

3

8

1

4

5

4

7


Elismerést hozó jantra

Ezt a jantrát akkor érdemes elkészítened, és magadnál hordanod, ha arra vágysz, hogy környezeted jobban elismerjen és megbecsüljön téged. Ha úgy érzed, nem becsülik meg kellően a munkádat, a teljesítményedet, a képességeidet, vagy bármilyen téren több pozitív visszajelzésre éhezel, akkor segíthet neked ez a jantra. Ha ezt a mágikus ábrát magadnál hordod, akkor a külvilág figyelme rád összpontosul, és hipp-hopp reflektorfénybe kerülhetsz. Ehhez azonban meg kell mutatnod magad a világnak. Állj ki a közönség elé, és bizonyítsd be, hogy érdemes vagy az elismerésükre.

56

63

2

7

6

3

60

59

62

57

8

1

4

5

58

61


Jantra a jó egészségért

Ezt a jantrát akkor rajzold fel és hord magadnál, ha rosszul érzed magad, vagy valamilyen betegség gyötör. Ez a jantra elősegíti a gyógyulást és támogatja a felépülést. Akkor is hasznos magadnál hordanod, ha kimerült vagy, és szeretnél feltöltődni, vagy az immunrendszeredet erősíteni. Ez a jantra megvéd a kórokozóktól és a vírusoktól, és ellenállóbbá tesz a fertőzésekkel szemben. A jantrák ugyan kis varázseszközök, energetizáló számkombinációk, de ez nem jelenti azt, hogy nem kell odafigyelned többé magadra. Az egészségedért neked kell a felelősséget vállalni, és mindent megtenni azért, hogy megőrizd.

2

9

2

7

6

3

6

5

8

3

8

1

4

5

4

7Jantra az otthon harmóniájáért

Az otthon a háttér ország, ahol mindenki szeretne feltöltődni, és jól érezni magát. Az otthon harmóniáját azonban nem könnyű megteremteni, ha sok a gond az életben, és kimerülünk a hétköznapi küzdelmekben. Sokan a munkahelyi feszültségeket hazaviszik, és a családtagjaikon vezetik le. Ezzel azonban teljesen romba döntik az otthoni hangulatot is. Ez a jantra segít abban, hogy az otthonodat szeretet teli energiák járják át, és jó legyen hazamenni. Ez a jantra véget vet a vitáknak és a nézeteltéréseknek, továbbá harmóniát és békét teremt otthonodban. A ház konyhájában, az esti órákban rajzold fel ezt a mágikus számsort, és tedd ki egy jól látható helyre, szintén a konyhában.

36

29

34

31

33

35

32

37

30


Jantra a szemmel verés ellen

A szemmel verés Indiában is ismert, és létezik egy jantrta, amelynek viselésével elháríthatóak vagy gyógyíthatóak a szemmel verés negatív hatásai. Rosszakarók mindig léteznek, de ha elég erős vagy, akkor nem tudnak neked ártani. Ez a jantra segít abban, hogy elhárítsd a feléd irányuló negatív hatásokat. Mint látni fogod, ez a jantra nem tökéletes bűvös négyzet, mert egyes elemek kétszer is szerepelnek benne. Úgy tűnhet első látásra, mintha a számokat ötletszerűen helyezték volna el benne. Ez nem így van. Minden egyes számnak gondos kitüntetéssel, a számmisztika szabályai szerint jelölték ki a helyét, hogy maximális energiával lássák el a talizmánt. Mindig hord magadnál, még otthon is, hogy feltöltekezz a jantra energetikájával és felvértezd magad a rosszindulatú emberekkel való harcra. Ez természetesen nem nyílt harc, hanem egy védelem. Úgy képzeld el, mint egy védőpajzsot, amin nem tudnak áthatolni a szurkáló megjegyzések, ártó szándékok.

72

81

33

42

98

82

9

11

25

37

49

50

45

27

9

1


 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Nagy tavaszi fogyókúra-teszt

Nagy tavaszi fogyókúra-teszt

Mindig fejben dől el egy diéta sikere és sajnos sikertelensége is. Azt hisszük, mindennel számoltunk, pedig gyarló emberek révén, sokszor elnézőbbek vagy épp túl szigorúak vagyunk magunkkal szemben. Töltsd ki tesztünket, és rájössz, hogy mi az, amit nem vettél észre, vagy nem akartál észrevenni korábbi diétáid során.

Tovább »
Találtál már pénzt az utcán? - Íme, a mögöttes spirituális jelentése!

Találtál már pénzt az utcán? - Íme, a mögöttes spirituális jelentése!

Ugyan ki ne szeretne a semmiből pénzre bukkanni? Munkába menet vagy éppen egy eldugott lépcsőn pénzt találni, mindenféle felelősség nélkül, mindig hatalmas öröm. Nem is feltétlenül a talált pénz nagyságáról van szó, ezért ennek a szerencsének egy tehetős ember is ugyanúgy örül, mint szegényebb társa. A véletlenül talált pénz azonban nem csupán örömet okoz, egyéb okai is vannak.

Tovább »
Napi Tarot - Kedd

Napi Tarot - Kedd

A Főpap az emberiség lenyűgöző eredményeinek, szellemi értékeinek, megszerzett - és mindannyiunk számára elérhető - hatalmas tudásának üzenetét hordozza.

Tovább »

Kalkulátor

A színek ereje

Milyen színek vesznek körül? Milyen színű ételeket fogyasztasz? Ha egy szín túlságosan jelen van életedben, az nagy jelentőséggel bír. Mint ahogy az is, ha az egyik hiányzik belőle. Válaszd ki, melyik az, és tudd meg, mire van szükséged és mit üzen neked.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Szalay Zsuzsa

Szülés utáni depresszió szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Szalay Zsuzsa

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép