Szabó Anna
1 közepes nagyságú káposzta (fehér)
40 dkg ementáli vagy edami sajt
4-5 alma
40 dkg cserkészkolbász
Kisebb ecetes uborkák
Az almát meghámozzuk, és a sajttal egyforma nagyságú, félujjnyi vastag kockákra vágjuk. A kolbászt meg az uborkát felszeleteljük.
Fogpiszkálóra alulra egy alma-, rá egy sajtdarabkát feltűzünk, és szorosan egymás mellé a külső leveleitől megtisztított káposztába szúrjuk.
Mellé egy kolbász-uborka „tüske” kerül, és ezt egymással váltogatva addig folytatjuk, amíg a káposztát be nem borítják ezek az ízes falatkák. (A káposztafej torzsáját előzőleg egyenesre kell vágni, hogy a káposzta megálljon.)
A körültűzdelt káposztafejet tálra állítjuk, és italhoz kínáljuk.
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK