Szabó Anna
      
Hozzávalók:60 dkg csirkemáj
16 g só
3 g fehérbors
csipetnyi szerecsendió
fél fej vöröshagyma
1-2 gerezd fokhagyma, ízlés szerint
1. A májat mossuk meg, majd vágjuk 1cm vastag csíkokra. Tegyük egy cseréptálba, majd a fűszerekkel alaposan dörzsöljük be. Hagyjuk állni 12 órát. 
2. Vegyük ki a májat a pácoló edényből. Tegyük bele egy hőálló tálba, légmentesen zárjuk le és tegyük bele durván 2 cm-es forrásban levő vízbe. Így állítsuk 40 percre a sütőbe, majd vegyük ki és hagyjuk kihűlni. 
3. A vöröshagymát és a fokhagymát turmixgépben pépesítsük, majd adjuk hozzá a májat, és keverjük egyneműre. Isteni előétel pirítóssal.
OLVASS TOVÁBB!
   Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
   4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK