Hibiszkusz

 

Hibiszkusz

Ha a hibiszkuszra esett a választásod, akkor szerelemmel kapcsolatos problémáid lehetnek. Ez a növény életerőt táplál a környezetbe, így jelentősen erősíti energetikailag otthonod azon térségét, ahová helyezed.

Hatása

Az eredetileg trópusi vidékeken őshonos hibiszkusz elsősorban kerti növény, de szobában is lehet tartani. Gyönyörű virágai többféle színben pompázhatnak, szerelem szempontjából legjobb a sárga, vagy mályvaszínű fajtát választani. A hibiszkusz segítségével újult erővel kezdheted el a kapcsolatod rendbehozatalát.

Hogyan tartsd?

A hibiszkusz világos, napsütötte helyen érzi jól magát. Viszonylag gyorsan nő, a kifejlett növény elérheti a másfél méteres magasságot is. Nyáron meleg, párás környezetet igényel, télen inkább a hűvösebb hőmérséklet való neki, a fűtött szobában hamar lekókad. A nyári hónapokban érdemes bőven, akár naponta öntözni, hogy a talaja mindig nedves maradjon. Télen azonban csak akkor kell locsolni, ha már kissé száraz a földje. Egy kis odafigyeléssel gyönyörű dísze lehet a lakás bármely helységének.

Vissza a virágokhoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL