GASZTRO

Kókuszos ropogós keksz

Szerző:
Szabó Anna

 

Hozzávalók:

125g kockamargarin vagy vaj, megpuhítva
125g hidrogénezett kókuszolaj, vagy növényi zsiradék
3 dl cukor
1 ½ dl burgonya- vagy kukoricakeményítő
1 dl finomliszt
2 teáskanál szalakáli, vagy 4 evőkanál sütőpor
3 dl kókuszreszelék

 

Elkészítése:

1. Keverjük habosra a vajat és a cukrot.
2. Keverjük össze a száraz hozzávalókat, és a kókusszal együtt adjuk a vajhoz.
3. Ejtsünk kanálnyi tésztaadagokat – egymáshoz nem túl közel – egy kikent vagy sütőpapírral bélelt tepsibe.
4. Süssük a sütő középső rácsán nagyjából 10 percig.

A sütő hőmérséklete: 175 ºC, légkeverésesé: 175 ºC.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL