200g őrölt mogyoró
2 dl cukor
1 evőkanál burgonya- vagy kukoricakeményítő
2 tojás
Egész mogyorók
1. Keverjük össze valamennyi hozzávalót, az egész mogyorók kivételével. Két teáskanál segítségével helyezzünk tésztahalmokat kikent, vagy sütőpapírral kibélelt tepsibe.
2. Nyomjunk egy-egy szem egész mogyorót mindegyik halom közepébe. Süssük a sütő középső rácsán nagyjából 8 percig. Hagyjuk a tepsiben kihűlni.
3. Ezek a kekszek frissen a legfinomabbak. Amit nem eszünk meg belőle első nap, azt inkább fagyasszuk le.
A sütő hőmérséklete: 200 ºC, légkeverésesé: 175 ºC.
OLVASS TOVÁBB!
Egészséges akarsz maradni? Egyél úgy, mint egy lazac!
A kis, vadon élő halak fogyasztásával mi és a környezetünk is nyerhet....
GASZTROTényleg be lehet rúgni a teától?
Hallottad már, hogy a teától be lehet rúgni? A svájci teaszakértő elmagyarázza, miről van szó....
GASZTROMit ehetünk só helyett?
A magas vérnyomásban szenvedő betegeknek csak kis mennyiségű nátrium-kloridot szabad fogyasztaniuk. De van egy alternatíva, amely majdnem ...
Veszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
GASZTRONem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTRODepressziót okozhat a Mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK