GASZTRO

Angol keksz

Szerző:
Szabó Anna

 

Hozzávalók:

100g kockamargarin vagy vaj, megpuhítva
1 ½ dl cukor
1 tojás
2 ½ dl finomliszt
1 teáskanál sütőpor
½ teáskanál fahéj
1 dl aprított dió
1 dl aprított mazsola

 

Elkészítése:

1. Keverjük habosra a vajat a cukorral.
2. Adjuk hozzá a tojást, és jól verjük fel a keveréket.
3. Keverjük össze a lisztet, a sütőport és a fahéjat, majd adjuk a keverékhez. Forgassuk bele a diót és a mazsolát.
4. Ejtsünk kanálnyi tésztaadagokat – egymáshoz nem túl közel – egy kikent vagy sütőpapírral bélelt tepsire.
5. Süssük a sütő középső rácsán nagyjából 8 percig.

A sütő hőmérséklete: 175 ºC, légkeverésesé: 175 ºC.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL