DIVAT

Ha már nagyon fázol

Szerző:
Szabó Anna
Egyre hidegebb az idő, közeledik a zimankó, de pánikra semmi ok. A szezon szőrmés kollekciói és bundái biztosítják a hideg elleni védelmet. Karszőrök melengetik a kezedet, szőrmegallérok a nyakadat, és jópofa prémes sapkák a fejedet.

 

Prémsálak és szőrmegallérok

A szezon egyik látványos érdekessége a szőrmegallér és a prémsál. Vállra tedd díszként, vagy galléron is jól mutatnak a szőrmék, de puha sál helyett is trendi viselet. Egy szőrméből készült sál egyszerre puha, meleg és divatos. Az extravagáns fazonok nagyon fel tudják dobni az öltözetet. Van néhány igen elegáns és feltűnő darab. A szőrme sálak mellett egyre határozottabban képviseltetik magukat a szőrmegallérok is. A legtöbb kabát kapott egy tollal, vagy szőrmével díszített gallért.

Szőrmés „karvédők”

Érdekes újdonságokra bukkanhatunk a téli kollekciók között. Ujjatlan bundamellények, és pihe-puha szőrmés „karvédők” vonultak fel a kifutókon. Mintha külön életet élnének a pulóver ujjak és a pulóver többi része. Így jelentek meg az ujjatlan pulóverek és a „karvédők”. A szőrmés, tollas „karvédők” szőrmegallérral egységes szettet alkotnak.

Bunda minden mennyiségben

Fényes és színes prémes kabátok és bundák kavalkádja színesíti az idei téli kollekciókat.

Usankák és bundás sapkák

Bundás csizmák

A hideg elleni védelem mindig a lábnál kezdődik. Fedezd fel a szezon legpuhább lábbeliit, fűzős csizmáit és szőrmével bélelt gumicsizmáit.


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL