Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Megnyílt a Libri eddigi legnagyobb könyváruháza

 


A Libri gondol a játszani vágyókra is, hiszen most 5000 Ft értékű könyvcsomagot nyerhetnek azok, akik helyesen válaszolnak a feltett kérdésre.

Tovább a kérdőívhez >>

Ahhoz, hogy a kedvünknek megfelelő könyvet találjunk, olyan áruházba kell mennünk, ahol széles választék és képzett eladók vannak. A Libri mindig híres volt hatalmas választékáról, remek árairól és készséges kiszolgálásáról. Most viszont még ennél is tovább ment, mikor megnyitotta eddigi legnagyobb könyváruházát.

Tengernyi könyv két szinten

Két szinten, közel 2000 m2-en, több mint 18 000 féle könyv, valamint zenei CD, film, olvasó- és internet sarok várja az érdeklődőket a Libri Allee Könyváruházban.

Ekkora alapterületen könnyen eltéved az ember, és elveszik a könyvek rengetegében, a belső tér kialakításánál azonban a tervezők erre is gondoltak. Az óriási könyváruházban a tájékoztatást 20 LCD tv, valamit több információs pult is segíti. Érdekesség, és a többi könyvesbolthoz képest szokatlan megoldás, hogy az újdonságokra a monitorokon futó reklámok hívják fel a figyelmet. Emellett pedig hazánkban egyelőre egyedülálló berendezés segítségével képes a könyvterjesztő még részletesebb információkhoz hozzájutni a vásárlókkal kapcsolatban.

Az évi 10 milliárd forintos forgalommal büszkélkedő, 46 könyvesboltot magában foglaló hálózat ebben az üzletben próbálta ki először azt a vásárlófigyelő berendezést, mellyel követhetővé válik, milyen arányban képviselik magukat a hölgy vásárlók az urakhoz képest, valamint egy hőtérkép készítésére is képes a rendszer, mely a vásárló főbb útvonalairól ad tájékoztatót a menedzsmentnek. A rendszernek köszönhetően akár még az is elképzelhető, hogy a vásárlók igényeinek megfelelően változtatják majd a jövőben a bolt berendezését, felépítését.

Ne habozzon, látogasson el az áruházba és bátran vesszen el a könyvek világában.

Még több információ >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL