SZÓRAKOZÁS

Az Első Öko Mikulás Rezidenciája

Szerző:
Szabó Anna
2009. december 1-6.-ig, naponta nyitja meg kapuit a Mikulás Rezidencia a Városligetben, a Vajdahunyadvárban, ahol az első ÖKO-Mikulás tradicionális („püspöki”) öltözetben fogadja kis látogatóit.


A találkozás alkalmával elbeszélget a nagyszakállú a gyermekekkel, melynek keretében a klasszikus szerepét megőrizve a környezetvédelemről, az egészséges életmódról is ejt néhány szót.

Minden csemetét, névre szóló (újrafelhasznált papírra nyomtatott) emléklappal, és ellenőrzött bio gazdaságban termett gyümölccsel és színezhető ÖKO mágnessel ajándékozza meg!

A gyerekek kézműves foglalkozásokon is részt vehetnek, a Mikulás segédeinek vezetésével, ahol ismerkedhetnek az újrahasznosítás fontosságával is: játszóház keretében megtanulhatják, hogy válhat a hulladék játékká, vagy ajándéktárggyá, valamint a STABILO környezetbarát FSC-ceruzáival színezhetnek is. Foglalkozásaink is a környezettudatos nevelést szolgálják - játékos formában.

Reméljük, hogy mind több gyermek látogat el majd a tudatos szemléletmódot képviselő MIKULÁS otthonába.

December 01-04. között naponta - kizárólag előzetes bejelentkezés alapján - 09.00-15.00-ig a gyermekcsoportokat, míg 15.00 - 17.00-ig a családokat,
December 05-06-án 09.00-19.00-ig - előzetes bejelentkezés nélkül - az egyéni vendégeket várja a Mikulás.

A Mikulás is mindent megtesz annak érdekében, hogy az otthonába látogató vendégek ne kapják el a H1N1 vírust, így minden vendég számára víz nélkül használatos kézfertőtlenítőt illetve - igény esetén - szájmaszkot is biztosít térítés nélkül.



A Mikulás segítőit az alábbi elérhetőségeken keresd:
tel: 06-22-570-092
fax: 06-22-355-044
mobil: 06-202-742-066

Még több információt idekattintva találsz, tovább >>

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL