Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Fogyasztó Terápia - a család minden tagjának

 


Ha most helyesen válaszolsz kérdéseinkre, 50.000 Ft értékű kedvezményt nyerhetsz Nagymáté Zsolt fogyasztó terápiájának árából.
Tovább a kérdőívhez! >>

 


A szakszerűtlenül fogyókúrázók gyakran tapasztalják, hogy a gyötrelmes időszak után legalább annyi kilót szednek vissza, mint amennyi maga a fölösleg volt. Ez sok esetben elég ahhoz, hogy feladják a küzdelmet és szembenézzenek az elhízás egészségügyi kockázataival.

Bizonyos élethelyzetek viszont óhatatlanul súlyfölösleget termelnek. Ilyen pl. a szülés utáni állapot, vagy az aktív sportolás hiánya. Ilyenkor a többletsúly növekedésével együtt csökken az önbizalom, a nőiesség varázsába vetett hit, jönnek a mozgásszervi panaszok, a teljesítménycsökkenés, az ingerültség.

A főváros egyik budai kerületében, egy patinás lakóépületben, meghittséget és nyugalmat árasztó környezetben segítenek a fogyni vágyóknak. A masszázs terápiás eljárás során a kedves vendégek maradéktalanul megszabadulhatnak súlyfeleslegüktől, miközben megszépül és rugalmassá válik a bőr.

 

Túl az általánosságokon, mennyiben más ez a módszer, mint a többi?

A Nagymáté Zsolt által alkalmazott fogyasztó terápiás eljárás célja nem csupán a kilók lemasszírozása, hanem a súlyfelesleg visszaépülésének tartós megakadályozása is.

 

Hogyan lehetséges ez?

A speciális masszázstechnika és a felhasznált gyógynövények garantálják, hogy a kúra során leadott zsírmennyiség évekig ne épüljön vissza a szervezetbe.

 

Ehhez diétás étrend szükséges?

Nem, de a megszokott étrendnek – amely az elhízáshoz vezetett – közös újragondolása, és a napi étkezések rendjének kialakítása szükséges. Ez azonban nem jár azzal, hogy bármilyen olyan élelmiszert, amit szeretünk és a szervezetünk számára fontos, valamilyen más élelmiszerrel helyettesítsünk.

 

Ezek szerint mindenkinek ugyanúgy kell átalakítani a táplálkozását?

Nem, mivel nincs két egyforma szervezetű és ugyanúgy táplálkozó ember sem. Egyénre szabottan - a pácienssel együtt - alakítjuk ki a reggeli, az ebéd és a vacsora új rendjét. Az életmód, a családi szokások és a munkahelyi lehetőségek tükrében, mivel nem az a célunk, hogy elérhetetlen követelményeket állítsunk a fogyni vágyó elé, hanem saját lehetőségeihez mérve megtaláljuk számára a karcsúsodáshoz vezető legeredményesebb utat.

 

Hogyan hat a terápia?

A hazánkban egyedülálló technika alkalmazása során serkentjük a méregtelenítést, javítjuk az izomszövet, a bőr és a belső szervek vérellátását. A kezelések során eltávolítjuk a szövetek közé lerakódott felesleges zsírt, miáltal rugalmassá és feszessé válik a bőr, illetve kisimulnak a ráncok. A terápia segítségével havi 3-6 kg-tól szabadulhatunk meg diétás étkezés és koplalás nélkül. Már az első kezelés után észrevehetően szépül az arc, karcsúsodnak a kezek és a lábak, fiatalodik a bőr, illetve centiméterekben mérhetően csökken a has, a csípő, a derék és a comb kerülete.

 

Mennyi ideig tart egy kezelés?

A kezelés időtartama megbeszélés tárgya, és szabadon választható. Hossza 1 és 4 óra között változik. Minden egyes alkalom után 0.5-2.5 kg közötti zsírmennyiség távozik természetes úton a szervezetből. Mindenféle kellemetlen érzés és mellékhatás nélkül akár 30 kilótól is megszabadulhatunk.

 

Hány alkalomból áll egy kúra?

A kezelések számát, gyakoriságát, illetve a kúra hosszúságát az egyéni adottságok függvényében alakítjuk ki. Figyelembe véve az egyén nemét, életkorát, esetleges betegségeit, és természetesen – mint fő szempontot – a súlytöbblet mértékét. A meglévő súlyfelesleg mértékének megfelelő kezelések gyakoriságát egy táblázatban foglaltam össze, amely megtalálható honlapomon a Fogyasztó Terápia oldalán, a „Hány alkalomból áll egy kúra?” címszó alatt. Honlapom címe: www.holdfenyszem.hu.

Ugyanitt találnak információt arról is, hogy mennyibe kerül egy alkalom és milyen kezeléstípusok közül lehet választani, ha Ön új bejelentkező. Bejelentkezési űrlap a honlap megfelelő címszava alatt könnyen elérhető Ennek kitöltése és elküldése után kerülhet sor az állapotfelmérésre, ami egyben már tartalmazza az első kezelést is.

A fogyasztó terápiáról készült televíziós bemutatók (RTL Klub és MTV) ugyanitt megtekinthetők csakúgy, mint a Diéta és Fitness magazinban, az Anyák Lapjában, és a Baba Patika c. újságokban megjelent bemutatkozó írások.

Szíves figyelmébe ajánljuk a „Vendégkönyv” bejegyzéseit, melyekben volt és jelenlegi vendégek mondják el tapasztalataikat, illetve írják le eredményeiket.

 

További sikeres böngészést és eredményes bejelentkezést kívánunk!

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL