2018. július 22. - Magdolna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 22. - Magdolna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Mit mond rólad a mobilszámod?

Füzesi Viki

Talán nem is gondolnád, de egy kapott, vagy akár saját magad által választott telefonszám is érdekes információkkal szolgálhat rólad. Miért? Mert nem véletlenül került hozzád az a bizonyos szám. Csak add össze a számjegyeket, meg fogsz lepődni!

 

Valószínűleg felmerült benned a kérdés, hogy mi köze lehet a telefonszámodnak a személyiségedhez. Gondold csak végig: ez egy olyan szám, amin Te, és kizárólag csakis te vagy elérhető. Tehát, ha valaki kommunikálni szeretne veled, akkor a mobilszámod segítségével (ami a személyes kommunikációs kódod) tudja megtenni. A telefonszámod pedig egy bizonyos rezgéssel rendelkezik, mint minden szám, amely körülvesz téged. Szóval, jobb, ha felkészülsz rá, a mobilszámod bizony nem véletlenül annyi, amennyi. Ez egy nagyon is személyes szám, ami évekig veled marad. Érdekes, hogy általában, ha új telefont vesz valaki, és másik számot kell választania, akkor általában egy ugyanolyan rezgésű telefonszámot választ ösztönösen, mint amilyen az előző volt. Ha pedig csere esetén más összegű szám kerül hozzád, mint az előző, akkor azt jelenti, hogy bizonyos dolgokban megváltoztál, fejlődtél.

Így számold ki

1. lépés
Írd fel egy lapra a mobilszámodat: 06-20- 2334-659

2. lépés
Ezután pedig add össze a számjegyeket egyesével.
0+6+2+0+2+3+3+4+6+5+9=40
Az eredmény: 40

3. lépés
Minden bizonnyal kétjegyű számot fogsz kapni, amit tovább kell egyszerűsíteni úgy, hogy egyjegyű legyen. Add össze a két számjegyet, amíg egyjegyű végeredményt nem kapsz.
4+0=4

A mobilszám rezgésszáma: 4-es

Kattints a saját rezgésszámodra!

 

    

   

 

 


SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Láss bele a jövődbe az eredeti Boszorkány jóskártya segítségével! - Szerelemben és pénzügyekben

Láss bele a jövődbe az eredeti Boszorkány jóskártya segítségével! - Szerelemben és pénzügyekben

Az eredeti Boszorkány jóskártyát, azaz a Wychwood jóskártyát jósok tervezték jósok számára, és ősi szimbólumokon alapszik. A mély spirituális értelemmel bíró misztikus és mágikus lapok által bepillantást nyerhetsz a jövődbe. A boszorkányok és jósok világa ihlette kártya felfedi előtted mi várható a szerelemben, a pénzügyekben vagy akár választ kaphatsz a kérdéseidre is!

Tovább »
Vajon lesz valaha magyarázat erre a 8 felettébb rejtélyes eltűnésre?

Vajon lesz valaha magyarázat erre a 8 felettébb rejtélyes eltűnésre?

Hihetetlen, hogy évek teltek el és még mindig semmi válasz vagy épkézláb teória arra, mi történhetett ebben a 8 esetben. Hogy lehet, hogy egy férfi bemegy egy bárba és soha nem jön ki onnan? Vagy, hogy nő nyomtalanul eltűnik a konyhájából és csak egy vértócsa marad utána? Hogy lehet, hogy szinte soha senki sem látott semmit ennél a 8 rejtélyes eltűnésnél? Kiderül valaha az is igazság, hogy mi történhetett?

Tovább »
Milyen buktatók várnak rád az elkövetkező időszakban? - Megmondja az akadályszámod!

Milyen buktatók várnak rád az elkövetkező időszakban? - Megmondja az akadályszámod!

Az akadályszámok olyan útjelzők, melyek figyelmeztetnek az életünk lehetséges buktatóira. Megmutatják, várhatóan milyen akadályokba botolhatunk, vagy, hogy milyen csapdákba sétálhatunk bele, ha nem vigyázunk.

Tovább »

Kalkulátor

Gyógyító Kristályok

Már az emberiség kezdete óta él az a hit, hogy a kristályok gyógyító erővel bírnak. Válaszd ki, mi a problémád, vagy betegséged, és megtudod, hogy mely kristállyal gyógyíthatod.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Maya jósnő

Angyalkártya jós

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Maya jósnő

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép