2018. április 24. - György
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 24. - György
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Mit mond rólad a mobilszámod?

Füzesi Viki

Talán nem is gondolnád, de egy kapott, vagy akár saját magad által választott telefonszám is érdekes információkkal szolgálhat rólad. Miért? Mert nem véletlenül került hozzád az a bizonyos szám. Csak add össze a számjegyeket, meg fogsz lepődni!

 

Valószínűleg felmerült benned a kérdés, hogy mi köze lehet a telefonszámodnak a személyiségedhez. Gondold csak végig: ez egy olyan szám, amin Te, és kizárólag csakis te vagy elérhető. Tehát, ha valaki kommunikálni szeretne veled, akkor a mobilszámod segítségével (ami a személyes kommunikációs kódod) tudja megtenni. A telefonszámod pedig egy bizonyos rezgéssel rendelkezik, mint minden szám, amely körülvesz téged. Szóval, jobb, ha felkészülsz rá, a mobilszámod bizony nem véletlenül annyi, amennyi. Ez egy nagyon is személyes szám, ami évekig veled marad. Érdekes, hogy általában, ha új telefont vesz valaki, és másik számot kell választania, akkor általában egy ugyanolyan rezgésű telefonszámot választ ösztönösen, mint amilyen az előző volt. Ha pedig csere esetén más összegű szám kerül hozzád, mint az előző, akkor azt jelenti, hogy bizonyos dolgokban megváltoztál, fejlődtél.

Így számold ki

1. lépés
Írd fel egy lapra a mobilszámodat: 06-20- 2334-659

2. lépés
Ezután pedig add össze a számjegyeket egyesével.
0+6+2+0+2+3+3+4+6+5+9=40
Az eredmény: 40

3. lépés
Minden bizonnyal kétjegyű számot fogsz kapni, amit tovább kell egyszerűsíteni úgy, hogy egyjegyű legyen. Add össze a két számjegyet, amíg egyjegyű végeredményt nem kapsz.
4+0=4

A mobilszám rezgésszáma: 4-es

Kattints a saját rezgésszámodra!

 

    

   

 

 


SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Nagy tavaszi fogyókúra-teszt

Nagy tavaszi fogyókúra-teszt

Mindig fejben dől el egy diéta sikere és sajnos sikertelensége is. Azt hisszük, mindennel számoltunk, pedig gyarló emberek révén, sokszor elnézőbbek vagy épp túl szigorúak vagyunk magunkkal szemben. Töltsd ki tesztünket, és rájössz, hogy mi az, amit nem vettél észre, vagy nem akartál észrevenni korábbi diétáid során.

Tovább »
Találtál már pénzt az utcán? - Íme, a mögöttes spirituális jelentése!

Találtál már pénzt az utcán? - Íme, a mögöttes spirituális jelentése!

Ugyan ki ne szeretne a semmiből pénzre bukkanni? Munkába menet vagy éppen egy eldugott lépcsőn pénzt találni, mindenféle felelősség nélkül, mindig hatalmas öröm. Nem is feltétlenül a talált pénz nagyságáról van szó, ezért ennek a szerencsének egy tehetős ember is ugyanúgy örül, mint szegényebb társa. A véletlenül talált pénz azonban nem csupán örömet okoz, egyéb okai is vannak.

Tovább »
Napi Tarot - Kedd

Napi Tarot - Kedd

A Főpap az emberiség lenyűgöző eredményeinek, szellemi értékeinek, megszerzett - és mindannyiunk számára elérhető - hatalmas tudásának üzenetét hordozza.

Tovább »

Kalkulátor

Lakásszín kalkulátor

Otthonod berendezésekor is jó szolgálatot tesz a színtudomány, persze csak ha tudod, hova melyik színt érdemes. Segítségével hosszútávon jobb lesz közérzeted. Ismerd meg tippjeinket!

Még több kalkulátor »

Szakértők

S.Tóth Márta

Life-, business coaching

Kérdezz! »
Összes szakértő »
S.Tóth Márta

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép