Szabó Anna
Hozzávalók:40 dkg kukoricadara
20-30 dkg sütni való kolbász
375 ml tejföl
20 dkg sajt
4 tojás
5 dkg margarin
Só
1. A kukoricadarából ízlés szerinti sóval közepes vastagságú puliszkát készítünk.
2. Egy közepes méretű, zománcos, nagy peremű tepsit vastagon megkenünk margarinnal. 2 ujjnyi puliszkát öntünk a tepsi aljára, a puliszkákra tetszés szerinti mennyiségű sütni való, szeletelt kolbászt teszünk. Ezt befedjük 3 ujjnyi puliszkával, majd legalább 1 ujjnyi tejföllel. Utána megsózzuk, megszórjuk reszelt sajttal, és a maradék puliszkát rátesszük.
3. Egy leveses kanállal 4 mélyedést készítünk a puliszkába, és mindegyik mélyedésbe 1 nyers tojást ütünk. Megsózzuk, borsozzuk, majd előmelegített sütőben, alufóliával letakarva, közepes lángon megsütjük.
4. Kockákra vágva, melegen és hidegen egyaránt tálalható.
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK