GASZTRO

Tökfasírozott

Szerző:
Szabó Anna
A reggeli a nap legfontosabb része, lusta vasárnapokon cseppet sem hivatkozhatsz az időhiányra.

 

Hozzávalók:

½ kg tök
2 evőkanál liszt
2 tojás
2 evőkanál zsemlemorzsa
1 gerezd fokhagyma
Bors
1 evőkanál ételízesítő
Só 

Elkészítése:

1. A tököt megtisztítjuk és lereszeljük.

2. Egy nagy tálban a reszelt tököt a lisztet, a tojásokat, a zsemlemorzsát és a zúzott fokhagymát összedolgozzuk vele. A fűszerekkel: sóval, borssal valamint ételízesítővel ízesítjük.

3. Vizes kézzel gombócokat formázunk a masszából és bő olajban kisütjük.

4. Párolt rizzsel vagy főtt burgonyával tálaljuk.


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL