SZÓRAKOZÁS

Top 3 stílusevolúció sztároktól

Szerző:
Szabó Anna
Gyakran csak mosolyogsz azon, hogy nézett ki korábban egy-egy sztár? Valamikor nekik is el kellett sajátítani az öltözködés, a sminkelés csínját-bínját. Néhányuktól még akár tanulhatsz is! Ezúttal összegyűjtöttük azokat, akiktől szerintünk valóban érdemes ellesni trükkjeiket!


Emma Watson
Húszévesen néhány hiba még megbocsátható

Valósággal egyik pillanatról a másikra világhírnévre tett szert, amikor 2001-ben alig tizenegy évesen eljátszhatta Hermione Granger szerepét a Harry Potter és a bölcsek köve című filmben. Kislányként kevesen támogatták nyilvános megjelenéseit, ami főként azért okozott problémát, mert abban a méretben nehéz kisestélyit találni. Mára jó kapcsolatot ápol számos nagynevű divatcéggel, sőt az egyiknek idén a reklámarca lett.  

 

 

Fergie
Kiforrott harmincas

Nem biztos, hogy felismernéd őt, ha valamelyik régi képét látnád. És most nem kifejezetten Fergie plasztikai beavatkozásaira gondolunk… Hanem egész egyszerűen arra, hogy igazi kaméleonként a divat diktálta ütem szerint változtatta külalakját, talán egyetlen dolog képezett kivételt ez alól – ami csak idén változott meg nála – az agyonszoláriumozott bőr. Mindenesetre becsülendő, hogy ilyen bevállalósan ki mer próbálni ennyiféle stílust! Ebben az évben úgy tűnik igazi lecsendesedett, sallangoktól mentes érett nőt láthattál személyében. 

 

 

Jennifer Aniston
Divatikonként túl a negyedik X-en

Bár számunkra is nehezen hihető, de aki Rachel-frizurát kért fodrászától, az nagyjából 10 évvel ezelőtt tette ezt. Még durvább, hogy az a nő, aki híressé tette ezt a hajfazont, idén töltötte be a negyvenet. Irigylésre méltó külsővel és stílusérzékkel napjaink egyik vezető divatdiktátora – ráadásul anélkül, hogy valaha is igazán törekedett volna erre a szerepre. Ezúttal néhány kép erejéig visszaviszünk a legkedveltebb „jóbarát” stíluscsúcs- és mélypontjaira. 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL