Önbecsülés

 

Önbecsülés

Az a problémáid forrása, hogy nem becsülöd magad eléggé. Pedig, ha megbecsülnéd magad, azzal fokozhatnád a természetes vonzerődet is. A szépséged akkor a legfeltűnőbb, amikor boldog és elégedett vagy. Mindannyian a magunk egyedülálló módján vagyunk vonzóak. Az önbecsülés egyik részét az jelenti, hogy megbecsüljük, valójában milyen csodálatosak vagyunk. Soha ne becsméreld magad, semmilyen módon! Mindig szeretettel gondolj a testedre, az arcodra, a hajadra, a súlyodra, és fizikai éned minden porcikájára.

Az önbecsülésedet legkönnyebben úgy erősítheted, ha pozitív megerősítéseket gyártasz magadnak. Ezeket a mondatokat nap, mint nap mondogasd akár hangosan, akár magadban.
Ezek a mondatok mindenkinél egyénre szabottak. Ezen kívül, szánj időt és pénzt olyan szolgáltatásokra, amelyektől szépnek érzed magad, például masszázsra, kozmetikusra, manikűrre és pedikűrre, áztasd magad a fürdőkádban vagy készíttess új frizurát. Találj olyan értelmes időtöltést, amitől vidámnak érzed magad, és egy valóban boldog ember vonzereje fog sugározni belőled.

Vissza a kártyalapokhoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL