Szaturnusz

 

Szaturnusz

A Szaturnusz bolygóciklus szülöttek szigorúak, következetesek, és nagyon magas követelményeket állítanak magukkal szemben.

Távolságtartó és kissé hűvös vagy. Mivel igen érzékeny a lelked, tüskéket növesztesz, nehogy megbántsanak. Így véded magad. Pesszimista hozzáállásod miatt sokkal jobban megküzdesz mindenért, mint mások. Kitartásod és küzdő szellemed miatt azonban sokszor többet érsz el, mint amit előzőleg elterveztél. A sikerélményt azonban nem úgy kezeled, mint mások. Nehezen tudsz örülni neki, nehezen tudod elengedni magad, a félelmek és a túlzott pesszimizmus miatt.

Nagyon jó munkaerőnek számítasz, megbízható és gyakorlatias vagy. Fontos számodra a magas jövedelem, az anyagi biztonság. A szakmádban mindig továbbképzed magad, ezért megbecsült szakemberré válsz a saját területeden. Kitartó vagy és nagy önfegyelemmel rendelkezel, lépésről lépésre haladsz felfelé a ranglétrán.

A szerelemben menedéket keresel. Általában a hosszabb távú kapcsolatokat részesíted előnyben, mivel nagyon vágysz az érzelmi biztonságra. Ragaszkodó vagy, társadnak mindent megadsz. A kapcsolatban nincsenek nagy igényeid, nagyon tudsz örülni a kis dolgoknak is.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL