Merkúr

 

Merkúr

A Merkúr bolygóciklus szülötteit nagy fokú mobilitás, szabadságvágy, és az új iránti fogékonyság jellemez.

Mozgékony és izgága vagy, aki nem tud sokáig egy helyben maradni. Tele vagy programokkal, minden bulin és rendezvényen felbukkansz, minden jó mókából kiveszed a részed. Lételemed a változatosság, az unalomtól elkedvetlenedsz, akár depresszióba is eshetsz, ha nincs mit csinálnod. Az unalom téged megöl. Mivel sok minden érdekel, így nem igen van olyan dolog, amihez ne tudnál érdemben hozzászólni. Szívesen bonyolódsz vitába is, melyből épp tájékozottságodnak köszönhetően legtöbbször te kerülsz ki győztesen, és kitűnő beszédkészséged segítségével szinte mindenkit képes vagy meggyőzni igazadról.

Szereted az olyan munkát, ahol a munkavégzés helye és ideje lehetőleg rugalmas, ahol nem unatkozol, és sokoldalúságodat is kamatoztathatod. Életed végéig folyamatosan képzed magad, hiszen mindig találsz valamit, ami felkelti az érdeklődésedet.

Magánéleted is igen változatosan alakul. Kalandos természeted miatt partnereidet gyakran váltogatod. Addig nem ragadsz le egy kapcsolatnál sem, amíg ki nem élted magadat. Ha mégis korábban alakítasz ki komoly kapcsolatot, nagy a veszélye annak, hogy félrelépsz.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL