Jupiter

 

Jupiter

A Jupiter bolygóciklus szülöttei szerencsések, életre valók, energikusak, minden feladat kihívás számukra, így lelkesen vágnak bele minden újba.

Rendkívül összetett a személyiséged. Egyrészt fontos számodra az élet élvezete, másrészt viszont hajlamos vagy bezárkózol a saját kis világodba és filozofálgatni az élet nagy dolgain. Vidám természetű és optimista beállítottságú vagy, ehhez még egészséges önbizalom is társul. Kissé talán hiú vagy, de szerencsére tisztában vagy rossz tulajdonságaiddal is. Csak, hogy egy példát említsünk, nem vagy valami türelmes. Ha valami nem sikerül úgy, ahogyan eltervezted, azt legtöbb esetben a türelmetlenségednek köszönheted.

Fontos számodra, hogy mindig képezd magad. Érdeklődő és kíváncsi természetű vagy. Ennek köszönhetően mindig aktuális információkkal és tudásanyaggal rendelkezel, melyet munkád során is előnyödre tudsz fordítani. Munkahelyeden lelkesen végzed el a rád bízott feladatot. Mivel szereted csillogtatni tudásodat, ezért mindent megteszel azért, hogy amit kiadsz a kezed közül, az mindig a lehető legjobb legyen.

A szerelem központi kérdés számodra, fellángolós típus vagy. Általában azonban nem maradsz egy partner mellett túl sokáig, mivel igényled a változatosságot. Szenvedélyességed hamarosan új partok felé sodor téged. Életed során valószínűleg többször házasodsz.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL