Hold

 

Hold

A Hold bolygóciklus szülöttek rendkívül kitartóak, sőt, olykor céljaik elérése érdekében túlságosan rámenősek is lehetnek.

Odaadó, érzékeny és igen elszánt vagy, bármiről is legyen szó. A romantika, és a szentimentális érzelmek hozzá tartoznak belső lényedhez, de ezt gyakran megpróbálod mások elől eltitkolni. Csak akkor mutatod ki érzékenységedet, ha ez kell társad meghódításához és megtartásához. Nagyon gazdag fantáziával rendelkezel, gyakran elábrándozol. Néha túlságosan is elmerülsz képzeleted világában, és nem tudod, hol kezdődik a valóság, és hol fejeződik be a fantázia világa.

A magánéletedben kettősség jellemez. Egyszer kedves és szeretetreméltó, máskor rideg és ellenszenves vagy. Nehéz szeszélyeiden kiigazodni, sosem lehet tudni, mit hoz a következő pillanat. Szeszélyességed és sokszor felszínre kerülő negatív tulajdonságaid könnyen kiábrándítják belőled még a legszerelmesebb és legkitartóbb társat is. Kiismerni sem könnyű, mert ráadásul még igen zárkózott is vagy, ha azonban valakit megkedvelsz, a végsőkig kitartasz mellette.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL