Mars bolygóciklus

 

Mars bolygóciklus

A Mars bolygóciklus szülöttek igen erős egyéniségek, állandóan keresik a kihívásokat, és szeretnek az élet minden területén versenyezni másokkal.

Nyílt, egyenes és közvetlen vagy. Nagy a szabadság igényed, szeretsz másokat irányítani, de azt nem tűröd, ha valaki neked mondja meg, hogy mit tégy. Döntéseidet szinte mindig egyedül hozod. Egyenességed miatt sokan elfordulnak tőled, hiszen senki sem szereti az őszinte kritikát. Hajlamos vagy arra, hogy megbántsd azokat is, akiket szeretsz. Ez persze nem szándékos, rögtön meg is bánod, amit tettél, de mindig hamarabb jár a szád, mint kellene. Kifejezetten türelmetlen jellem vagy, és idegesít, ha nem az van, amit te akarsz.

A munkahelyeden szereted a kihívásokat, a kreatív feladatokat, szeretsz társaságban dolgozni. Olyan munka passzol hozzád, ahol mindig történik valami izgalmas. Erős a pénzszerzés utáni vágyad, mégis becsületes vagy, rendszerint saját erődből gazdagodsz meg.

Számodra létfontosságú a szerelem, mindig kell, hogy legyen melletted egy társ, akire számíthatsz. Akkor érzed magad biztonságban, ha valaki szeret és odafigyel rád. Szeretetéhséged miatt könnyű téged meghódítani, de szabadságvágyad miatt könnyű elveszíteni is.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL