Szabó Anna
Hozzávalók:225 g étcsokoládé összetörve
115 g vaj
397 g sűrített tej
275 g keksz összetörve
25 g mazsola
Díszítéshez: cukormáz
1. Tegyél alufóliát egy 18x28 cm-es kis tepsibe.
2. Egy serpenyőbe tedd bele a csokoládét, a vajat és a sűrített tejet, majd kis lángon kezd el melegíteni kevergetés mellett. Egészen addig melegítsd, míg a csoki fel nem olvad és egynemű masszát nem kapsz.
3. Add hozzá a kekszet és a mazsolát, és jól dolgozd el a masszában. Tedd a tepsibe, majd ha kihűlt, vágd háromszögekre. De még ne vedd ki az edényből a háromszögeket.
4. Fehér cukormázzal rajzolj rájuk pókhálókat.
5. Hűtőszekrényben akár 2 napon keresztül tárolhatod.
OLVASS TOVÁBB!
A kolbász lelke: mindent a bélről
A kolbászkészítés egyik legnélkülözhetetlenebb eleme a megfelelő bél kiválasztása. Legyen szó házi vagy ipari gyártásról, ez az a...
GASZTRO3 isteni karácsonyi puding - Mind a 10 ujjadat megnyalod!
A karácsonyi puding hagyományos megédesítője, elválaszthatatlan kísérője az év legnagyobb ünnepének. A hagyomány azt tartja, hogy ah...
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK