450 g burgonya
2 evőkanál csökkentett zsírtartalmú majonéz
2x160 g üveges vagy konzerv tonhal, lecsöpögtetve
198 g csemegekukorica, lecsöpögtetve
3 evőkanál aprított petrezselyem
50 g korpás zsemlemorzsa
Olaj
2 nagy fej paradicsom, szeletelve vagy cikkelyezve
1. Vágd fel a burgonyát nagy darabokra, azután enyhén sózott vízben főzd meg. Csöpögtesd le, és hagyd langyosra hűlni, majd a majonézzel dolgozd jól össze.
2. Add hozzá a tonhalat, a csemegekukoricát és a petrezselymet, a fekete borsot és mixerrel dolgozd össze. Oszd a keveréket 8 egyenlő részre és készíts belőle húspogácsákat.
3. Mindegyik pogácsát forgasd meg a zsemlemorzsában, majd szórd meg egy kis olajjal és süsd aranyszínűre egy serpenyőben.
4. A pogácsákat tálald fél hamburgerzsemlében, mellé helyezve a paradicsomot.
OLVASS TOVÁBB!
Laktató és finom szendvicsek a nap bármely szakában
Talán kevesen gondolnák, de egy jó szendvics nagyon komoly személyes élmény lehet. A 70-es, 80-as években járunk, amikor az iskolai jelme...
GASZTRO4 egzotikus tésztafajta, amit eddig valószínűleg nem ismertél
Nem minden tészta egyforma, és ezt nem csak az olaszok tudják megerősíteni. Ázsia is széles választékot kínál....
GASZTROÖrökzöld levelek és lédús gyümölcsök: íme, a legnépszerűbb citrusfélék!
Lehetnek édesek vagy savanyúak, a citrusfélék örök kedvenceink....
5 könnyű és gyors vacsora, mely a mosogatást gyerekjátékká varázsolja
Az alábbi receptek rendkívül egészségesek, ráadásul elkészítésükhöz csak egy serpenyő (esetleg egy keverőtál) és sütő szükség...
GASZTROEz történik a testedben, amikor beleharapsz a chillipaprikába
Te is szereted a fűszeres ételeket? Most kiderült, miért olyan jó érzés még az is, amikor égetik a nyelvet!...
GASZTROEttől a nyálkás anyagtól fiatalodik meg igazán a bőrünk
A legújabb wellness-trend egy átlátszó, nyálkás folyadék körül forog, amely nem más, mint az okra víz....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD