FÉSZEK

Vendégköszöntő dekorációk őszi hangulatban

Szerző:
Szabó Anna
Hideg napok jóleső érzés a meleg vendégszeretet. Meg is sokasodnak a vendégségek, a forralt borozóss-sütizős esték… Hogy a vendégeid már a megérkezéskor részesüljenek szeretetedből, próbáld ki remekbe szabott ötleteinket!


 

Ugráló mókusok és társaik

Mi lehet annál ősziesebb, mint a színpompás falevelek és az állatok tánca? Válassz hát a képen lévőkhöz hasonló darabot lábtörlőnek, hogy a vendégek jó hangulatban lépjenek be a lakásba.




Bogyók

Ahogy az évszakok változnak, cseréld le a nyári virágokat bogyókra és faágakra. Foglald bele mindezeket csinos koszorúba – nincs is ennél természetesebb dekoráció!




Kukoricaszár

A színes kukoricaszár is nagyon jól mutat. Főként akkor, ha tömötten teszed fűzöd fel egy koszorúra, majd gallyakkal, makkokkal vagy más egyéb bogyókkal díszíted.




Szárított virágok

A nyári emlékeidet őrizd meg gyönyörű, napsugarakra emlékeztető szárított virágokkal… Így míg tart a hideg idő, rápillantva kis erőt meríthetsz: hisz idővel mindig kisüt a Nap.



 

Madártollak

Mielőtt a madarak a téli hideg előtt délre menekülnek, néhány tollukat elveszítik. Használd ezeket arra, hogy az ajtó feletti díszeket kiegészíted velük, így a többi gyönyörű dekorációs elem még hangsúlyosabbá válik majd.




Megvilágítás

A sötétség jóval korábban érkezik ősszel, ezért szinte létszükséglet a jól megvilágított belépő, az úgynevezett üdvözlő fény. Miért ne lehetne ez biztonságos és mutatós egyszerre?




 

Állandó padlótakarítás ellen

Az elmúlt napok lucskos-szeles időjárása csak fokozódni látszik, ami bizony a legtöbb otthonban a padlón is meglátszik. Megelőzésként már most szerezz be egy csizmakaparót, mely bármilyen cipőről lehozza a sarat, a legmakacsabb szennyeződéseket is.




Levélhalom az ajtón és akörül

Ahogy hullnak a levelek mindent beterítenek, és többnyire az összesöprés után vagy egyenesen a kukában végzik, vagy elégetik őket. Légy kreatív és használd ki ezt az őszi színorgiát! Díszítsd fel az ajtódat vele: egyszerűen húzz át rajta madzagot egy tű vagy egy kés segítségével, majd ragaszd fel az ajtó köré.




Csúszás mentes felszín

Eső, pára, fagyos reggelek. Ezek mind-mind olyan potenciális veszélyforrások, melyek nagy zakózásokhoz vezethetnek. A képen látható indás mintájú csúszásgátló kevert agyagból készült, ehhez hasonlót gyakran látni barkácsboltokban.


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL