MÁGIA

Varázslat a lelkitársadért

Szerző:
Szabó Anna
Ne feledd, a mágia oda-vissza hat, és téged is megköt, akár karmikus szinten is. Nem ismeretes a kötés visszafordítása, ezért nagyon alaposan gondold meg, akarod-e, mielőtt belefognál. Az igézés a párok érzéseit pecsételi meg, tehát nem a könnyű viszonyokra vonatkozik.

 

Kellékek

- szárított fehér rózsák,
- mandulaolaj
- egy papírdarab
- tűzálló üveg vagy tégely.


A varázslat menete


Vásárolj friss rózsákat, akaszd fel a csokrot fejjel lefelé egy hétig, amíg alaposan ki nem száradt, majd vágd le a virágot a szárról. A papírlapra írd fel a saját nevedet és annak a személynek a nevét, akivel össze akarod magad kötni. Helyezd el a rózsafejeket és a neveket tartalmazó papírdarabot egy tégelybe, amelyben biztonságosan elégethetőek. Hintsd meg a rózsákat kevés mandulaolajjal, gyújtsd meg, és mondd el a következő varázsmondókát:


„Mindenre, ami él szárazon, tengeren,
A betódulóra, kiáradóra,
A páratlan számokra és a párosokra,
A háromszor három hatalmára,
Rólam gerjed gondolatod
Mostantól mindörökké,
Nem lesz békéd, javad, amíg
Kezed kezembe nem adod.
Megkötöm a szíved, lelked, elméd,
Megkötöm szemed, eszméd, ágyékodat,
Megkötlek mindörökre
Sóvárgás bársonykötelével.
Fehér rózsára, rozmaringra,
Barlangokra, ligetekre,
A hegyeknek csöndjére,
Szakadékra, kőbálványra,
Megkötlek mindörökre
Veszedelem selyemkötelével.
Ízisz, Asztarté, Istár,
Aphrodité, Venus,
Megkötlek mindörökre.
Úgy legyen!


Ha elmondtad a mondókát, rakj rendet, ásd el a hamvakat, lehetőleg egy fa vagy rózsabokor alá. Ha nem kertes házban laksz, akkor egy cserepes virág földje is megteszi.

 

Eileen Holland
Boszorkány praktikák
(Édesvíz Könyvkiadó)


Boszorkány, Félelmetes szó ez. Vonz és taszít, rémít és elbűvöl. S reményt ad azoknak, akiknek nincs hová fordulniuk. Korunk boszorkányai - legkorábbi elődeik nyomdokain haladva - a 21. század sámánjai és gyógyítói, akik egy modern világban gyakorolják a szent mágia ősi művészetét. Könyvünket kezdőknek és a haladóknak egyaránt ajánljuk. Ez a rendkívül logikus, áttekinthető felépítésű munka végigkalauzol a boszorkánnyá válás első lépésein, ismerteti a wicca irányzatait és azok mágikus gyakorlatát. Vizsgálat alá veszi a boszorkányok megannyi szertartását. Megismerkedhetnek a varázslás mikéntjével, a szexuálmágiával és az erő feltámasztását célzó módszerekkel. A szerző kimerítő megfelelési listái a kötet egyik nagy erényét jelentik, mivel gyakorlatilag a boszorkányság valamennyi részterületét átfogják: teremtőerő, termékenység, gyógyítás, szerelem, mágia, pénzvarázslatok, pszichikus védelem, asztrális kivetítés, bölcsesség, égitestek, állatok, színek, fémek, drágakövek és ásványok, betűk és számok. A kötet bőséggel tartalmaz a gyakorlatban is alkalmazható ismereteket. Bízvást számíthatunk rá, hogy minden boszorkány szamárfülesre olvassa.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL